50 keukens tegen 2024

Den Haag en Rotterdam hebben er in één klap tien restaurants bij, ook al kan niemand er gaan eten. Casper is een snelgroeiende keten van spookkeukens in België, die met één keuken per stad liefst tien verschillende virtuele restaurants aanbiedt. Klanten kunnen de gerechten bestellen via maaltijdplatformen zoals Uber Eats en Just Eat Takeaway.

In de Theresiastraat in Den Haag en de (passend genaamde) Pannekoekstraat in Rotterdam zijn nu ook spookkeukens te vinden. Casper biedt er onder andere pasta onder de merknaam Gloria en burgers van Barneys aan. Er is ook een veganistische keuken met vleesvervangers van de Vegetarische Slager. De maaltijden worden binnen het halfuur bezorgd.

Na Den Haag en Rotterdam staan Eindhoven, Utrecht en Amsterdam al op de planning. “Het is onze ambitie om in 2024 internationaal vijftig vestigingen te hebben”, zegt medeoprichter en CEO Matthias Laga. Nog dit jaar trekt Casper naar Frankrijk met een keuken in Lille (Rijsel), volgend jaar volgt Luxemburg. In 2021 had Casper een omzetgroei van 210% en leverde het meer dan 230.000 gerechten.
Nieuws
Deconnectie Sodalis
Recht op deconnectie: wat moeten werkgevers doen? Lees meer
Provisie Vakantiegeld
Provisie voor het vakantiegeld van werknemers in 2025 Lees meer
Het inspirerende traject van Morgan bij Kiabi: van werknemer tot franchisenemer Lees meer
Geen vergunning voor Jumbo in Roeselare, wel in Dilsen Lees meer
Nieuwe Belchicken opent op Koning Astridplein in Antwerpen Lees meer
Heropening Carrefour Market Zulte: “Duurzame make-over van vloer over koelsysteem tot verwarming” Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?