Jeroen Meus en Lieven Vanlommel, de baas van Foodmaker en StarMeal, hebben veel gemeen: hun leeftijd (ze zijn geboren in 1978), hun opleiding aan de befaamde hotelschool Ter Duijnen in Koksijde, hun ondernemersgeest, hun relaxte en non-conformistische houding, en hun missie: consumenten aansporen om vers, lekker en evenwichtig voedsel te eten. De twee mannen kennen en waarderen elkaar. En ze hebben al eerder samengewerkt.
In de restaurants van Foodmaker worden gerechten geserveerd die zijn ontwikkeld door Jeroen Meus, die ook recepten voor StarMeal heeft ontworpen. Ze durfden het al aan om samen een maaltijdboxformule te lanceren via Foodmaker in 2013, toen deze nu groeiende markt nog niet volwassen was.
Maar hun samenwerking wordt nu ook uitgebreid naar supermarkten, want vanaf vandaag introduceert Delhaize, de keten waarmee Foodmaker een langdurige samenwerking heeft, drie nieuwe kant-en-klare gerechten die exclusief bereid werden door Foodmaker en gebaseerd zijn op recepten van Jeroen Meus. De maaltijden vloeien voort uit het idee om de klant te laten genieten van "Dagelijkse kost bij je thuis". Terwijl de maaltijdboxen ontworpen zijn voor 4 personen, zijn deze maaltijden te koop voor 2 personen.
De gerechten worden bereid volgens de filosofie van de twee partners: ze worden gemaakt in de Foodmaker-keukens en hebben veel groenten als basis, met de beste ingrediƫnten en natuurlijk, dus zonder additieven of geraffineerde suikers, en met Nutri-Score A of B. De prijs bedraagt 14,99 euro per schotel. Eerder premium dus, maar de dubbele portie zal fans minder afremmen dan de maaltijdboxen voor 4 personen.
Het gamma bestaat uit gevulde paprikas met Griekse pasta, pasta met geroosterde bloemkool, pancetta en peterseliepesto, en groentelasagne met vier kazen. De gerechten zijn vanaf vandaag beschikbaar in alle Delhaize-supermarkten in Belgiƫ en bij een groot deel van de zelfstandige Delhaize winkels (Proxy, AD's, Shop & Go).
In de restaurants van Foodmaker worden gerechten geserveerd die zijn ontwikkeld door Jeroen Meus, die ook recepten voor StarMeal heeft ontworpen. Ze durfden het al aan om samen een maaltijdboxformule te lanceren via Foodmaker in 2013, toen deze nu groeiende markt nog niet volwassen was.
Maar hun samenwerking wordt nu ook uitgebreid naar supermarkten, want vanaf vandaag introduceert Delhaize, de keten waarmee Foodmaker een langdurige samenwerking heeft, drie nieuwe kant-en-klare gerechten die exclusief bereid werden door Foodmaker en gebaseerd zijn op recepten van Jeroen Meus. De maaltijden vloeien voort uit het idee om de klant te laten genieten van "Dagelijkse kost bij je thuis". Terwijl de maaltijdboxen ontworpen zijn voor 4 personen, zijn deze maaltijden te koop voor 2 personen.
De gerechten worden bereid volgens de filosofie van de twee partners: ze worden gemaakt in de Foodmaker-keukens en hebben veel groenten als basis, met de beste ingrediƫnten en natuurlijk, dus zonder additieven of geraffineerde suikers, en met Nutri-Score A of B. De prijs bedraagt 14,99 euro per schotel. Eerder premium dus, maar de dubbele portie zal fans minder afremmen dan de maaltijdboxen voor 4 personen.
Het gamma bestaat uit gevulde paprikas met Griekse pasta, pasta met geroosterde bloemkool, pancetta en peterseliepesto, en groentelasagne met vier kazen. De gerechten zijn vanaf vandaag beschikbaar in alle Delhaize-supermarkten in Belgiƫ en bij een groot deel van de zelfstandige Delhaize winkels (Proxy, AD's, Shop & Go).
Nieuws

Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak
Lees meer

Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept
Lees meer
Het inspirerende traject van Morgan bij Kiabi: van werknemer tot franchisenemer
Lees meer
Geen vergunning voor Jumbo in Roeselare, wel in Dilsen
Lees meer
Nieuwe Belchicken opent op Koning Astridplein in Antwerpen
Lees meer
Heropening Carrefour Market Zulte: “Duurzame make-over van vloer over koelsysteem tot verwarming”
Lees meer