Heytens

Nieuwe operationeel directeur voor Jumbo

Vanaf 1 juni wordt ondernemer Anrico Maat directeur Sales & Operations bij Jumbo. Hij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse winkeloperatie van de zowat zevenhonderd supermarkten van de foodretailer in Nederland.

Ondernemersmentaliteit

De vijftigjarige Anrico Maat is mede-eigenaar en directeur van de Maripaan Groep, een grote franchisepartner van Jumbo, die achttien supermarkten en een La Place restaurant uitbaat in het noorden van Nederland. Hij was ook jarenlang voorzitter van de Ondernemersvereniging Jumbo. Op het hoofdkantoor in Veghel volgt hij Cees van Vliet op, die in 2020 de stap van Albert Heijn naar Jumbo zette en die nu het bedrijf zal verlaten.

LEESTIP >>> Jumbo België opent achtste winkel in Limburg

“Om de meest klantgerichte organisatie te zijn en blijven, heb je ondernemersmentaliteit nodig door het hele bedrijf. Die mentaliteit neem ik mee naar Veghel,” zegt de nieuwe operationeel directeur. “Anrico brengt veel kennis en ervaring mee, heeft een neus voor de wensen en behoeften van klanten en kan die als geen ander vertalen naar onze winkels door heel Nederland. Ik ben blij dat hij onze directie komt versterken”, reageert CEO Ton van Veen van Jumbo. 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis