Alles onder één dak

Met zijn brede ervaring in de retail ontwierp Maxence Trancart de winkel met een duidelijke ambitie: tijd winnen zonder in te boeten aan kwaliteit.

“Gedaan met boodschappen doen in verschillende winkels. Bij ons vinden klanten alles onder één dak. Ons doel is eenvoudig: hen helpen om snel een complete, lekkere maaltijd op tafel te zetten, met de glimlach”, vertelt Maxence.

Vers & lokale trots

De nieuwe Carrefour Market zet volop in op verse en lokale producten: een ruim bio-assortiment, seizoensfruit en -groenten, verse vis, kwaliteitscharcuterie, kant-en-klare maaltijden en de hele dag door vers afgebakken brood. Maxence hecht bovendien veel belang aan lokale leveranciers. Zo vind je er onder meer de sappen van Verger de la Chise, Luc’s wafels en een selectie oosterse broden.

Ook qua comfort zit het goed: klanten kunnen rekenen op allerlei praktische diensten zoals verse bloemen, cadeaubonnen en telecomkaarten.

Duurzame keuzes

De winkel is klaar voor de toekomst. Maxence koos voor energiezuinige CO₂-koelinstallaties en voorzag alle koelmeubelen van deuren, wat het energieverbruik aanzienlijk verminderde.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?