Next Learning Valley - Banner Juli/Augustus/September

Next Learning Valley : Nieuw op Franchise.be

Next Learning Valley is een onderwijskundige implementatiepartner en aanbieder van innovatieve leertechnologieën zoals StreamLXP, Learning Locker en Waves.

Het werk van Next Learning Valley wordt erkend door een exclusief partnerschap met Learning Pool, langdurige samenwerkingen met 60 klanten zoals ABN AMRO, VodafoneZiggo en Ministerie van Defensie en nominaties voor internationale awards. Vandaag de dag maken meer dan 200 organisaties wereldwijd gebruik van StreamLXP en zijn er meer dan 1,5 miljoen gebruikers.

De pionier in Learning & Development onderscheidt zich met haar concepten Personalized, Social en Data-driven Learning en het eigen ontwikkelde leer-ecosysteem; de Learning Suite.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR U

Next Learning Valley biedt ondernemers de mogelijkheid om het bedrijf in innovatieve leertechnologieën succesvol en winstgevend te exploiteren. Samenwerking met Next Learning Valley betekent samenwerking op basis van een “total business concept”: een combinatie van vakinhoudelijke samenwerking én op marketinggebied én op (onderdelen van) de bedrijfsvoering en onderliggende bedrijfsprocessen.

INTERNATIONALE ONTWIKKELING

Next Learning Valley is met haar leerdomeinen succesvol gebleken in Nederland! Next Learning Valley is nu klaar om dit succes te delen met ondernemers in andere landen. Eerst binnen Europa, maar op termijn mogelijk ook (ver) daar buiten!

PROFIEL VAN NEXT LEARNING VALLEY FRANCHISENEMER

- Heeft aantoonbare ervaring in Learning & Development
- Heeft een groot en relevant netwerk in de Belgische wereld van Learning & Development
- Heeft een ware ondernemersmentaliteit en durft risico's te nemen
- Heeft ervaring met innovatieve leertechnologieën en heeft een sterke focus op innovatie
- Heeft universitair werk- en denkniveau
- Is bereid te investeren en een langdurige samenwerking met Next Learning Valley aan te gaan
- Spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis