Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Moederbedrijf Pearle neemt e-tailer Charlie Temple over

Charlie Temple, online retailer van brillen, is overgenomen door GrandVision N.V. Dit meldt het moederbedrijf van franchiseformules Pearle en Eye Wish. Hoeveel geld dat gemoeid is bij de overname, wordt niet bekendgemaakt.

“Charlie Temple blijft onafhankelijk bestaan, maar het profiteert wel van de wereldwijde synergiën van het moederbedrijf,” aldus GrandVision.

 “We zijn blij dat we kunnen samenwerken met Charlie Temple, een spannende en innovatieve speler in het online brillen segment,” aldus Stephan Borchert, CEO van GrandVision in het persbericht. “De overname is een belangrijke stap van ons digitale pad en het zal het mogelijk maken voor ons om sneller een sterkere aanwezigheid te bouwen in de online markt. Charlie Temple is een logische en passende toevoeging aan ons huidige portfolio in de Benelux en zal als platform van internationale expansie dienen in het pureplay online brillen segment. Charlie Temple past perfect in onze commerciële strategie om hoge kwaliteit brillen te bieden tegen betaalbare prijzen.”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis