Panos Genk

Lunch Garden : Franchise in de kijker

Lunch Garden is de grootste restaurantketen van België die traditionele gerechten aanbiedt met een snelle bediening.  Lunch Garden bestaat al sinds 1966 en we zijn gekend door 93% van de bevolking. Lunch Garden is vooral geliefd bij families, bij de actieve bevolking en bij senioren.

De 64 restaurants zijn 7/7 open en je kan ze over het hele land vinden voornamelijk in de omgeving van shoppingcentra en andere drukke plaatsen.

De regelmatige “à volonté” acties zoals de mosselen, ribbetjes, de gekende vol-au-vent en balletjes in tomatensaus bekoren vele klanten. ’S ochtends kan je bij ons genieten van interessante ontbijtformules en in de namiddag serveren we een uitgebreid tea time assortiment.

ALTIJD WELKOM

Bij Lunch Garden ga je op restaurant op jouw manier. Want we geloven niet in lang wachten, wel in zelf kiezen waar je zin in hebt.

Een snelle hap of een uitgebreid diner, een verwenontbijt of een koffiepauze, met het hele gezin of gezellig met z’n twee, bij ons kan het allemaal.

Iedereen is welkom in één van onze 64 restaurants in België – zélfs op zondag.

OP Z’N BELGISCH

Lunch Garden werkt nauw samen met tien lokale topleveranciers, goed voor 11 kwalitatieve merken.

Geniet van een stukje 100% Belgisch vlees of verse vis, een speculaasje van Lotus Bakeries bij je koffie of van de heerlijke kaas uit Maredsous.

Bij Lunch Garden geniet je van de lekkerste streekproducten en onze chefs serveren het beste van eigen bodem. Huisbereid… met véél liefde erbovenop.

WAT BIEDEN WE..

  • Lunch Garden is geen eendagsvlieg, als franchisenemer profiteer je van meer dan 50 jaar ervaring en knowhow in de restaurant business.
  • Een sterk merk
  • Uitgebreide ervaring op vlak van uitbating en beheer
  • Een sterke aankoopgroepering
  • Een trouw cliënteel
  • Uitgebreide ondersteuning

Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis