88565.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €30.000
Totale inverstering
Afhankelijk van uw project
Instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie Louis Delhaize Franchise

Jacques Delhaize was een wijnhandelaar uit Ransart in de streek van Charleroi. In 1850 bedachten zijn drie zonen Louis, Jules en Adolphe Delhaize als eersten het principe van filialen in België: een centraal magazijn met meerdere verkooppunten.

Adolphe en Jules richtten hun eigen bedrijf op om zich een eeuw later te verenigen onder het teken van Leeuw, terwijl Louis zijn eigen supermarktbedrijf zal oprichten onder de naam louis delhaize.

BIJ LOUIS DELHAIZE IS NABIJHEID ONZE BUSINESS

Ons assortiment is compleet, aangepast aan de dagelijkse noden en het gebruiksgemak, speelt in op nieuwe trends en is 100% aangepast aan de proximiteit!

DE KRACHTEN VAN LOUIS DELHAIZE

Dankzij ons professionalisme hebben we al 145 jaar het vertrouwen van onze partners: winkeluitbaters en leveranciers. Dit dankzij de ontwikkeling van:

• Specifieke verkooptechnieken;
• State-of-the-art managementmethoden en;
• Assortiment perfect aangepast aan de noden van onze klanten en consumenten;
• Een modern magazijn en efficiënte logistiek;
• Begeleiding: Onze medewerkers-specialisten begeleiden u stap voor stap in uw project. Wij staan u bij en adviseren u voor, tijdens en na de opening van uw winkel.

WORD EEN LOUIS DELHAIZE FRANCHISE

Buurtwinkel aanwezig in een landelijke, stedelijke of voorstedelijke omgeving, jij bent de compacte en snelle kruidenier voor alle dagelijkse aankopen en voorziet in de dagelijkse behoeften van jouw consumenten.

Jouw prioriteiten zijn het onthaal van klanten, de versheid van de producten, de familiale en warme sfeer, de ruime keuze aan producten, de vele diensten!

De zelfstandige ondernemer is onze hoofdprioriteit.
Sector Supermarkten
Sub sector Supermarkt
Aantal voltijdse equivalenten 1-2

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 1970
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Afhankelijk van uw project
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €30.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen Geen royalties Marketing bijdrage
Totaal aantal vestigingen 25
Aantal Franchise vestigingen 150
;
Nieuws
Strategische bocht bij louis delhaize match keert terug Lees meer
Wissel aan de top bij louis delhaize groep Lees meer
Louis delhaize nieuw op franchisebe Lees meer
;
function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38475', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Louis Delhaize"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38475', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?