Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Jimmy Van Varenberg neemt vierde Panos-vestiging onder zijn hoede

Franchisenemer Jimmy Van Vaerenberg heeft een vierde Panos-vestiging overgenomen. Sinds 1 september van dit jaar valt het filiaal in de Gentse Veldstraat namelijk ook onder zijn hoede. Voorheen was het maar liefst 22 jaar lang in handen van de familie De Lange, opgericht door Dirk De Lange en Christine Haegeman en later overgenomen door dochter Joline en haar partner Maarten Morren.

Na zestien jaar, waaronder zeven jaar als eigenaar, nemen Joline De Lange en Maarten Morre afscheid van hun Panos-vestiging in de Veldstraat in Gent. Het koppel heeft nog enkele openstaande doelen en wil daar nu werk van maken. Zo hebben ze beiden een bachelordiploma informatica in hun bezit en wil Maarten nu ook verder gaan in de IT-wereld. Joline die wil graag groeien in de richting waarin ze momenteel zitten en daarom behouden ze wel hun tweede vestiging in de Walpoortstraat. Deze kochten ze nog maar twee jaar geleden over.

Jimmy Van Varenberg

Via overnamebegeleider Aquis kwam het koppel in contact met Jimmy Van Varenberg. Hij baat momenteel al drie Panos-vestigingen uit, in het Wijnegem Shopping Center, in Berchem en in Eeklo en voegt daar nu ook Gent aan toe. Hij nam de leiding over op 1 september en wordt nog een maand bijgestaan door Joline en Maarten, die er alle vertrouwen in blijken te hebben en ook blij zijn dat het personeel aan de slag mag blijven.

LEESTIP >>> Panos heropent 38 winkels op 11 mei


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis