Gecon

Het Daniel Moquet Signe Vos Allées-netwerk opent haar virtuele deuren voor het publiek

Al meerdere jaren organiseert het netwerk Daniel Moquet Signe Vos Allées twee keer per jaar een groot open deur weekend, in het voor- en najaar. Echter, na de aangekondigde overheidsmaatregelen begin maart, moest het netwerk haar evenement annuleren. Als onderdeel van de strijd tegen de verspreiding van COVID-19 moest het netwerk zijn manier van werken aanpassen en vindingrijk zijn om deze beperking van sociale afstand te overwinnen om haar deuren open te houden.

Dit jaar zal het evenement technologisch innovatief zijn, aangezien het Daniel Moquet Signe Vos Allées-netwerk heeft besloten virtuele opendeurdagen te organiseren. Het is via de website daniel-moquet.com in een "open deuren" sectie dat het evenement zal plaatsvinden op 15, 16 en 17 mei. Bezoekers kunnen zich verplaatsen zoals ze willen en kunnen alle technische producten van het netwerk ontdekken in een 360° showroom, en dit met behulp van technische fiches. Ze zullen ook veel tips, ideeën en voorbeelden kunnen vinden om het succes van hun project te garanderen.

“We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe versie van virtuele open deuren klanten zal inspireren, en dit zal verdubbelen tijdens deze buitengewone periode. Zoals we durven te zeggen, zijn opsluiting en zonnige dagen goed voor tuinieren en landschapsarchitectuur. " benadrukt Pauline Moquet, Directeur van het Daniel Moquet Signe Vos Allées-netwerk.

Om deel te nemen aan deze virtuele open huizen, ga naar: https://showroom.daniel-moquet.com/


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis