Registreren

Happy Cash maakt de balans op van 2020 en deelt de vooruitzichten voor 2021

Ondanks de gezondheidscrisis en winkelsluitingen tijdens de eerste opsluiting van 2020, heeft het franchise concept Happy Cash uitstekende resultaten behaald en wil het deze dynamiek met sterke ontwikkelingsvooruitzichten in 2021 voortzetten, met name door de inzet van nieuwe merken.

110 miljoen euro omzet in 2020

15 miljoen items verkocht voor een totaal van 110 miljoen euro omzet: dit zijn de resultaten van Happy Cash, leider in zijn sector, in 2020, ondanks de Covid-19-crisis. “Consumenten zijn voorstander van sociale en menselijke banden. “Fysieke winkels” zoals de onze worden niet langer gezien als simpele verkoopruimtes, maar als authentieke ontmoetingsplekken, waar sociale banden worden gesmeed. Een zoektocht naar waarheid en betekenis werd al de eerste maanden van het jaar gevoeld door de consument ”, analyseert Pascal Lebert, CEO van de Happy Cash-groep.

Voortbouwend op deze uitstekende resultaten en in de wens om haar leidende positie in de tweedehandssector in Frankrijk en Europa te versterken, kondigt de Happy Cash-groep daarom grote projecten aan voor 2021:

  • Lancering van het merk Happy Frip in Frankrijk na de testfase, met als doel 10 openingen in 2021;
  • Implementatie van het Happy Troc-concept, fusie van de knowhow van de merken La Trocante, Troc.com en Happy Cash, in Frankrijk en Europa;
  • 15 Happy Cash-winkelopeningen in 2021.

Daarom, als u ook een winkel wilt openen in een sector die volgens de Boston Consulting Group de komende 5 jaar naar verwachting met 15% tot 20% zal groeien, en dit met een leidende groep in zijn sector en in volle ontwikkeling, klik hier.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis