Hulp bij juiste franchiseconcept

Getuigenis van Ronald Stammen, TRYBA franchisenemer : "Van stagiair tot franchisenemer!"

Ronald Stammen heeft het bedrijf ontdekt als student-stagiair.  Als onderdeel van zijn studie liep hij stage bij TRYBA. De sector was veelbelovend en hij begreep al snel dat TRYBA plannen had om zich verder te ontwikkelen in België. Gesterkt door deze ervaring als stagiair begon hij na afloop van zijn studie aan het franchise-avontuur samen met zijn broer Laurens.

In 2018 begonnen zetten ze hun eerste stappen als franchisenemers van TRYBA.  Anno 2022, vier jaar later, beheren de twee de expertcenters in Hasselt, Herentals, Mortsel, Mechelen en Schilde.

In Frankrijk is TRYBA marktleider in ramen, deuren en rolluiken. TRYBA heeft slechts één doel: dezelfde kwaliteit en service in België aanbieden. Daarom zijn in 2022 ook uitbreidingsplannen in verschillende andere Belgische steden.

Ronald en Laurens Stammen zijn sinds 2018 TRYBA-franchisenemers met ondertussen 5 vestigingen en zorgen zo mee voor de uitbreiding van het merk in België.

Vier jaar later hebben ze maar één conclusie: “Kiezen voor TRYBA was de juiste keuze.”

Hoe heeft het merk u geholpen bij uw project?

“Allereerst kom je bij een internationale groep met meer dan 30 jaar ervaring!

De ondersteuning van TRYBA is uitgebreid en volledig. De kwaliteit van de productie van haar ramen, deuren en rolluiken in PVC en aluminium heeft zich in de loop der jaren bewezen. Van A tot Z helpt TRYBA in de ontwikkeling van je eigen winkel”

Hun kracht?

“Ze omringen zich met de besten. Er werken dagelijks meer dan 1500 mensen om producten van hoge kwaliteit te vervaardigen. Voor ons, als franchisenemers, is het absoluut een grote troef om begeleid te worden door deskundigen op alle gebieden: verkoop, product, IT, enz. TRYBA is er in elke fase van uw project. We krijgen alle sleutels om te slagen. Franchisenemer zijn is ondernemer zijn, maar ook het vak leren. Vanaf de opening van uw winkel en gedurende al uw activiteiten staat TRYBA aan uw zijde.”

Ronald en Laurens: “We hebben veel opleidingen gevolgd om de producten te leren kennen en onze winkel te leren runnen. Van de installatie van de "kant-en-klare" winkel tot de technische, commerciële en managementopleiding, alles is voorzien. De communicatiemiddelen, van catalogi tot technische informatiebladen, klantenervaring, website...”

Wat stel je vandaag vast?

“De afgelopen jaren heeft TRYBA ons in staat gesteld om met de steun van het netwerk sneller vooruitgang te boeken in onze projecten. De ervaring die we de afgelopen 4 jaar hebben opgedaan is ongelooflijk!

Met kernwaarden als knowhow, passie voor uw bedrijf en respect voor klanten zijn we er zeker van dat we ook zullen bijdragen aan het succes van TRYBA. Het is belangrijk dat u als franchisenemer eigenaar bent van het imago van het netwerk dat u ontwikkelt.”

Waarom TRYBA franchisenemer worden?

“Het netwerk is zijn concurrenten en andere franchisenemers ver vooruit wat betreft opleiding en opvolging. Ze zijn altijd beschikbaar als we vragen hebben. De instapprijzen zijn laag. Daarbij is de winstgevendheid snel en hoog.”

"Neem de beslissing, en onderneem actie. Als je nooit durft, gebeurt er natuurlijk niets."


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis