Alvo - April/Mei

Franse keten 4Murs komt naar Vlaanderen

De Franse woon-en decoratieketen 4Murs, die in Wallonië reeds 9 vestigingen telt, komt naar Vlaanderen. Ze krijgt een plekje in het nieuwe Mechelse winkelpark Malinas, dat daarmee volledig verhuurd is.

Behangpapier

Het Franse bedrijf werd opgericht in 1969 als specialist in behangpapier. In 2015 besloot 4Murs om zichzelf opnieuw uit te vinden door zijn winkels te transformeren en zijn aanbod te diversifiëren. Het assortiment werd uitgebreid met meubelen, verlichting en allerlei decoratie- en lifestyleproducten van tientallen trendy merken. Van de 110 vestigingen zijn er intussen 44 omgevormd tot echte conceptstores, waarin klanten verschillende ‘woonuniversa’ kunnen ontdekken.

Naast de transformatie van de bestaande winkels werkt 4Murs ook aan de verdere expansie, zowel in eigen land als internationaal. In het in aanbouw zijnde winkelpark Malinas komt binnenkort een vestiging van de Franse keten, meteen de eerste in Vlaanderen. Beneden de taalgrens telt 4Murs reeds 9 winkelpunten. Daarnaast lonkt het bedrjf ook naar Luxemburg en Zwitserland, meldt La Semaine.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis