Gecon

Franchisenetwerk hypotheek.winkel vindt nieuwe strategische partner in Vortex

Hypotheek.winkel, de grootste onafhankelijke kredietbemiddelaar in België met meer dan 1 miljard euro aan bemiddelde kredieten afgesloten tijdens 2019, heeft zijn zoektocht naar een complementaire businesspartner vandaag afgerond. Vortex Capital Partners verwerft samen met het management een meerderheidsbelang terwijl de overige aandelen in handen blijven van de oprichters.

Hypotheek.winkel helpt woondromers met het realiseren van hun woondroom door hen te ondersteunen in het ganse proces. Hypotheek.winkel vergelijkt het aanbod van hypothecaire leningen van 25 banken en regelt voor de klant de lening bij de kredietgever naar keuze. Het persoonlijk advies wordt gegeven door een ondernemend netwerk dat bestaat uit 90 vestigingen; klanten kunnen zowel op afstand via videogesprek als in persoon advies verkrijgen.

Deze participatie kadert in de verdere ambitieuze groeistrategie van hypotheek.winkelstelt David Geerts, toetredend CEO bij hypotheek.winkel. Geerts was sinds 2013 franchisenemer en stapte in het voorjaar 2019 over naar de hoofdzetel om samen met de oprichters te bouwen aan de volgende fase van de onderneming.

Geerts: We zochten een partner die de kracht van ons business model begrijpt en kan ondersteunen waar nodig. Vortex heeft veel ervaring met snel groeiende ondernemingen alsook met IT en digitalisering. Om onze klanten goed te kunnen bedienen, nu en in de toekomst, zal hypotheek.winkel blijven investeren in het click&mortar-distributiemodel. Ook zullen wij ons ondernemende netwerk blijven ondersteunen met expertise en automatisering zodat zij het volle potentieel kunnen benutten.

Vortex Capital Partners is een investeringsfonds dat zich richt op snelgroeiende KMO franchise ondernemingen met hun hoofdzetel in de Benelux. Vortex heeft 15 bedrijven in portfolio.

Joost Moerland van Vortex: “We zijn onder de indruk van hoe de oprichters in bijna 20 jaar hypotheek.winkel hebben uitgebouwd tot een begrip in Vlaanderen. Opvallend is de extreem hoge klantentevredenheid alsook de indrukwekkende groei die het bedrijf heeft doorgemaakt samen met het netwerk. Wij kijken er bijzonder naar uit om hypotheek.winkel te ondersteunen bij hun verdere groei in België waarbij de klant centraal blijft staan.

 


Reageren


Reacties

  • khalid Elgalali

    Beste Ik wil graag meer informatie krijgen over jullie ,Ik heb heel veel interesse Mvg Khalid Elgalali

250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis