Johnny's Burger - Juni/Juni/Augustus

Franchise.be maakt er een prioriteit van om franchisegevers en master franchisenemers te helpen bij de rekrutering en selectie van kandidaat franchisenemers

Het vinden van DE persoon die de ambassadeur van uw merk zal worden, kan veel tijd in beslag nemen en is een investering in vele aspecten. Zoals u weet, is uw beslissing bij de definitieve selectie van uw kandidaat-franchisenemer van cruciaal belang en mag deze niet licht worden opgenomen.  Een slechte keuze kan een impact hebben op uw netwerk en op het imago van het bedrijf op lange termijn.

Om deze appreciatiefout te vermijden en verschillende aspecten in het aanwervingsproces te onderschatten, is het belangrijk dat u zich bewust bent van de technische vaardigheden, maar ook van die welke worden toegeschreven aan de persoonlijkheid van uw kandidaat.

Daarom heeft Franchise.be een op maat gemaakte test ontwikkeld om de nodige vaardigheden van een toekomstige franchisenemer te evalueren.

In samenwerking met HumanQuest biedt Franchise.be franchisegevers de mogelijkheid om een duidelijker beeld te krijgen van de kandidaat met wie u gedurende meerdere jaren zult samenwerken.

De psychometrische test van Franchise.be geeft u inzicht in de relationele en leidinggevende vaardigheden die essentieel zijn voor de uitvoering van uw projecten op een wetenschappelijke basis.

  • Relationeel profiel (relatie met mensen, denkstijl, ...)
  • Affectief profiel (emotioneel interieur)
  • Interactieprofiel (gebaseerd op iemands interactievoorkeuren)
  • Teamrolprofiel (gebaseerd op interactie in een groep, vermogen om bepaalde rollen binnen een team op zich te nemen)
  • Conflictbeheersing
  • Motivatieprofiel (intrinsieke factoren)
  • Leiderschapsprofiel (gebaseerd op voorkeursleiderschapsstijlen)
  • Managementprofiel (gebaseerd op hoe men systemen binnen een organisatie beheert)

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een kennismakingsgesprek met het bedrijf zal een beschrijving van het gewenste profiel worden gemaakt.

Er zal een eerste telefonisch contact met de kandidaat plaatsvinden om de stappen van het proces uit te leggen en hem/haar op zijn/haar gemak te stellen. De kandidaat zal een link ontvangen waarmee hij/zij de test thuis kan uitvoeren.

Franchise.be zal na lezing van de resultaten een verslag opstellen dat aan de kandidaat zal worden gecommuniceerd.

Vervolgens wordt een evaluatiegesprek gepland met de franchisegever en de Franchise Matchmaker, gespecialiseerd in HR, om de essentiële en relevante punten door te nemen die naar voren zijn gekomen tijdens de test en de communicatie met de kandidaat.

De volledige duur van het traject - inclusief alle hierboven vermelde stappen - bedraagt 3 uur.

Het resultaat van de test zal u worden opgestuurd.

Kosten per kandidaat: € 395

Dit is een investering, die nuttig kan blijken om de juiste kandidaat-franchisenemer te vinden en selectiefouten te vermijden. Uw samenwerking wordt op lange termijn beschouwd. Deze online tool is een pluspunt voor alle franchisegevers om hun gekwalificeerde kandidaat-franchisenemer te selecteren op niet-technische vaardigheden.

Wilt u meer weten?

Ik zal u graag helpen in uw zoekproces naar de volgende ambassadeur voor uw merk.

Neem contact op met Franchise Matchmaker op 0492/42.53.99 of per e-mail franchisematchmaker@franchise.be


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis