83856.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
€25.000
Totale inverstering
Vanaf €75.000
Instapkosten
Geen instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie Valentino Chocolatier Franchise

Valentino Chocolatier is een échte Belgische chocolademaker. Opgericht in 1978, groeide ons familiebedrijf uit tot een bloeiende en geliefde producent van artisanale pralines en chocoladegeschenken. Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan verse, eerlijke en lokale ingrediënten. Daarnaast willen we onze klanten de ideale geschenkoptie bieden voor elke gelegenheid.

WINKELCONCEPT

Valentino Chocolatier positioneert zich als een challenger op de Belgische markt. Dankzij ons vernieuwend en klantgericht winkelconcept kenden we de voorbije jaren een mooie groei, met steeds meer bekendheid bij het grote publiek als gevolg.

Binnen onze formule bieden wij twee opties aan: Valentino Chocolatier producten verkopen als shop-in-shop verkooppunt of een eigen Valentino Chocolatier winkel openen in franchise.

Afhankelijk van de gekozen samenwerkingsformule, bieden wij verschillende product-, service-, winkel- en merkvoordelen die een grote impact hebben op het verkooppotentieel en de winstgevendheid van de winkel.

VOORDELEN VAN ONZE FRANCHISEFORMULE

Als partner geniet je van het beste van twee werelden: de zelfstandigheid en verantwoordelijk van het runnen van je eigen zaak, plus de expertise, ervaring en ondersteuning van Valentino Chocolatier.

PROFIEL VAN DE IDEALE FRANCHISENEMER

Klantgerichtheid staat op één voor jou. Je wilt klanten een goed gevoel geven na een bezoek aan je winkel. Daarnaast ben je geïnteresseerd in duurzaam produceren, korte keten en het gebruik van lokale ingrediënten. En je hebt natuurlijk een hart voor chocolade.

DIENSTEN AANGEBODEN AAN ONZE FRANCHISENEMERS

Wij streven steeds naar een positief en flexibel samenwerkingsverband met onze zelfstandige partners. Als franchisenemer kan je ook rekenen op onze expertise en ervaring. Daarnaast zetten we in op rechtstreeks contact en kan je steeds bij ons terecht met vragen.

Heb jij een passie voor artisanale chocolade en wil je die delen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Bezoek onze website voor meer informatie: https://valentinobelgium.com/nl
De locaties van Valentino Chocolatier: https://valentinobelgium.com/nl/pages/stores-valentino
Valentino Chocolatier franchisenemer worden: https://valentinobelgium.com/nl/pages/open-your-store
Sector Food
Sub sector Chocolade winkel
Aantal voltijdse equivalenten 1-2
Locatie criteria Centrale ligging met parking faciliteiten

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2018
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €75.000
Benodigd eigen vermogen in € €25.000
Instapgeld in € Geen instapkosten
Royalties en andere doorlopende bijdragen Geen royalties en geen marketingbijdrage
Totaal aantal vestigingen 7
Aantal Franchise vestigingen 10
;
Nieuws
Ontdek hoe boeiend en voldoenend het runnen van een Valentino franchise kan zijn Lees meer
Valentino Chocolatier : Franchise in de kijker Lees meer
Valentino chocolatier opent nieuwe franchise in doornik Lees meer
;

Vestigingen Valentino Chocolatier Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38096', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Valentino Chocolatier"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38096', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?