52129.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
€ 50.000
Totale inverstering
€ 450.000
Instapkosten
€ 23.000
Gemiddelde omzet
)

Informatie Ixina Franchise

Nieuwe levenswijzen zoals thuiswerken, je huis inrichten en lekker kokerellen,... Het zijn allemaal factoren die de markt van de uitgeruste keuken naar boven stuwen!

De Belgen investeren jaarlijks 850 miljoen euro in de plaatsing of renovatie van hun keuken, en de sector blijft groeien.

Redenen genoeg om een nieuw avontuur te starten met een groot potentieel!

DE CONSUMENT STAAT CENTRAAL IN HET NIEUWE IXINA CONCEPT

DE GEPROJECTEERDE KEUKEN
Dit centrale onderdeel van het nieuwe concept zorgt voor een verrassingseffect van bij het betreden van de winkel. Deze keuken met witte fronten komt tot leven dankzij de projectie van een vijftiental keukenrealisaties.

DE CO-CREATIERUIMTE
Een grote architectentafel in het midden van een grote verzameling materiaal nodigt de klant uit tot aanraken, samenstellen en verwezenlijken ...

DE LEEFKEUKEN
Een gezellige ruimte waar consumenten en klanten kunnen deelnemen aan kookworkshops, ter plekke bereide seizoensgerechten kunnen delen.

DE KANTOREN
Elke verkoopsadviseur beschikt over zijn eigen werkruimte, die zowel intiem is als open staat naar de showroom. De klanten zien hun project in realtime tot leven komen dankzij een scherm.

MET ONS WORD JE FRANCHISENEMER IN 4 MAANDEN!

Samen investeren we volop in de verwezenlijking van je ondernemersdroom! Je profiteert van een werkelijk buitengewone opleiding en van een meer dan volledige begeleiding, en dat tot ver na de opening van je winkel!

ONZE MISSIE : VAN JOU EEN ECHTE KEUKENEXPERT MAKEN!

• Een opleidings- en e-learningparcours van 8 weken om je business te optimaliseren: commerciële methodes, keukenontwerpen, productpedagogie, verkoopsadministratie.
• Een volledige opleiding van 5 weken voor je teams.
• Voortdurende opvolging en ondersteuning van je winkeluitbating.
• Jouw commerciële team wordt het hele jaar door ondersteund om je te helpen bij de toepassing van onze ‘Smart Selling’ verkoopmethode en bij de beheersing van onze 3D-tools.
• Teambuildings om de ‘Best practices’ en je ervaringen uit te wisselen met andere franchisenemers.

ixina, een team aan je zijde dat je altijd bijstaat !
Sector Wonen
Sub sector Keukens
Aantal voltijdse equivalenten 0
Locatie criteria Baanwinkels, locatie met voldoende parkeergelegenheid.

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 1995
Franchise opleiding programma Een professionele training van 8 weken om u een ixina expert te laten worden
;

Financieel

Totale investering in € € 450.000
Benodigd eigen vermogen in € € 50.000
Instapgeld in € € 23.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen Wordt in detail besproken tijdens het eerste onderhoud met de kandidaat franchisenemer
Aantal Franchise vestigingen 60
;
Nieuws
Johannes Hendriks: Van consultant tot succesvolle franchisenemer bij Ixina Lees meer
Opening nieuwe ixina-showroom in Antwerpen Lees meer
Ixina een logische keuze convergentie van persoonlijke interesse en merk Lees meer
Kersverse ceo isabelle vermeir blaast nieuwe wind door ixina Lees meer
;

Vestigingen Ixina Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/39322', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Ixina"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '39322', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?