75027.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €100.000 voor een Contact Vanaf €200.000 voor een Super
Totale inverstering
Instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie Intermarché Franchise

Een origineel model: een groep onafhankelijke bedrijfsleiders.

De Groupement des Mousquetaires is daarom een ​​groep van zelfstandige ondernemers opgericht door zelfstandige ondernemers voor zelfstandige ondernemers, leden genaamd.

Ze zijn momenteel zestig in België om 77 verkooppunten uit te baten.

Het bedrijf wordt rechtstreeks beheerd door zijn eigen leden, wat de stabiliteit garandeert van een groep die niet onderhevig is aan de grillen van de financiële markten en de eerstegraads betrokkenheid van al zijn leden. Deze groep zelfstandigen is gebaseerd op een unieke en atypische organisatie in België.

De Groupement des Mousquetaires is ontstaan ​​uit de wens om menselijke waarden boven de logica van geld te stellen.

Ervoor zorgen dat individuen persoonlijk kunnen floreren door middel van een gemeenschappelijk project met behoud van hun onafhankelijkheid, is de uitdaging die vier decennia geleden is gelanceerd.

De cultuur van onafhankelijkheid in onderlinge afhankelijkheid.

Elke zaakvoerder is onafhankelijk in zijn keuzes en beslissingen. Het moet echter rekening houden met de belangen van de Groupement, die een permanente en solide onderlinge afhankelijkheid tussen de leden tot stand brengt.

Het delen van uw ideeën en ervaringen betekent deelnemen aan ieders ontwikkeling!
Sector Supermarkten
Sub sector Supermarkt

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 1969
Franchise opleiding programma 5 en een halve maand, opgedeeld in theorie en praktische coaching in verschillende winkelpunten. Training is onbetaald.
;

Financieel

Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €100.000 voor een Contact Vanaf €200.000 voor een Super
Aantal Franchise vestigingen 77
;
Nieuws
Discountketen Leader Price verdwijnt uit België Lees meer
Intermarche verdubbelt de omzet in belgie Lees meer
Ontgrendel het volledige potentieel van uw wijnbedrijf met de cavavin franchise Lees meer
Voormalig topman lidl wordt voorzitter bij tomco Lees meer
;
function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/37807', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Intermarché"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '37807', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?