Quetzal

FiltaFry Plus : Duurzaam en mobiel Franchise concept rekruteert via Franchise.be

Het “Award Winning” Internationaal Franchise concept, FiltaFry plus, legt na Nederland en Duitsland nu ook de focus op België. Hun winstgevende Franchise model gebeurt vanuit een mobiele bestelwagen waar hij in staat voor het onderhoud van frituur installaties bij de talrijke Horecazaken in zijn regio. Met reeds veel bestaande referenties , van restaurants tot grootkeukens in voetbalstadia, maakt hij dagelijks de klant blij.

Milieuvriendelijk ondernemen

FiltaFry Plus is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren.

België, het land van de verse frietjes is een echt frituurland, met heel veel potentiele klanten voor FiltaFry Plus. De service van FiltaFry Plus houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval, volgens Savvas Nikolaidis, verantwoordelijke voor de Benelux.

De Filta mobiele franchisenemer

Wij zijn op zoek naar mensen zoals u die graag met één of meerdere eigen bestelwagens een FiltaFry Plus service willen opstarten, managen en verder ontwikkelen. U heeft direct invloed op de hoogte van uw eigen inkomen en 30 – 40 klanten realiseren al een uitstekend inkomen. Vanaf het moment dat u kiest om franchisenemer te worden van FiltaBenelux, maakt u onderdeel uit van een groot team ervaren en goed opgeleide professionals.

Uw eigen baas worden en genieten van uw mobiele vrijheid en tegelijk bijdragen aan het milieu? Bekijk hier meer informatie over de lage investeringsopportuniteit van FiltaFry Plus Franchise in België.

 


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis