Download Gratis uw Franchise startersgids

Filta Environmental Franchise

Filta Environmental

Informatie Filta Environmental Franchise

Filta: ’s Werelds beste microfiltratie van frituurolie en frituurmanagement service

FiltaFry is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Verder maken Filtaseal (deurrubber service) en Filtadrain (complete service voor schone afvoeren) onderdeel uit van deze franchiseformule. Sinds 1996 is FiltaFry wereldwijd actief. Inmiddels genieten wekelijks 7.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service. De service is gericht op klanten in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria’s, hotels, (fast food)restaurants, zorginstellingen, sportaccommodaties en attractieparken.

De service van FiltaFry houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval.
De levering van nieuwe frituurolie en verschillende andere consumptiegoederen en keukenchemicaliën valt ook onder de service van FiltaFry.

Filta franchisenemer

Wij zijn op zoek naar mensen zoals u die graag met één of meerdere eigen bedrijfswagens een FiltaFry service willen opstarten, managen en verder ontwikkelen. U heeft direct invloed op de hoogte van uw eigen inkomen en 30 – 40 servicebezoeken per week realiseren al een uitstekend inkomen. Vanaf het moment dat u kiest om franchisenemer te worden van FiltaBenelux, maakt u onderdeel uit van een groot team ervaren en goed opgeleide professionals. U ontvangt alle noodzakelijke ondersteuning. U krijgt onder andere een uitgebreide opleiding waarin de techniek van onze microfiltratie en de te hanteren bedrijfsvoering aan de orde komen. Ook een meerdaagse praktijktraining maakt onderdeel uit van de opleiding.


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

Diensten

Activiteit

FiltaFry filtert en reinigt frituur systemen met het unieke mobiele FiltaFry concept.

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1996

Franchiseinformatie

Contractduur

In overleg

Training

Intern opleidingsprogramma omvat zowel een theoretische als een praktische gedeelte

Verzorgingsgebied

in overleg

Locatie omschrijving

Vanuit eigen bedrijfswagen

Gemiddeld aantal FTE

1

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Vanaf € 39.500, inclusief starterspakket (o.a. filtratie- en vacuümmachine + benodigdheden, opleiding, basis huisstijlen). Bedrag kan variëren door grootte van werkgebied. U dient rekening te houden met aanschaf of lease van een bedrijfswagen

Gemiddelde omzet per vestiging

€ 60.000 € - € 200.000

Instapkosten

Geen

Royalties en andere bijdragen

Vaste fee van € 620 per maand vanaf maand 4

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

0

Aantal buitenlandse vestigingen

Meer dan 270

Aantal franchise vestigingen

Meer dan 270

Benodigd aantal m2

geen

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Filta Environmental Franchise


Nieuws over Filta Environmental
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis