We Make IT Happen Transparant
Vestiging(en)

Krommestraat 39A

B-1860 Meise

Uw expert
Zana Gashi
Sales Manager

Korte beschrijving

Service and Technologie In Local Area Networks STILAN BV, opgericht in 2007 levert diensten op gebied van IT, consultancy, hard- en software aan bedrijven en particulieren over heel België. Wij dragen service en kwaliteit hoog in het vaandel.  Wij zoeken voor uw infrastructuur de juiste hardware uit en onderhouden deze met de hoogste kwaliteit. STILAN is uw SPOC (Single Point Of Contact) voor úw bedrijf!

WE MAKE IT HAPPEN!

Van sales tot facturatie staan wij als één team klaar om u te ondersteunen.

Ons sales team bekijkt samen met u de noden en vragen van uw onderneming. Wij analyseren met u mee als zijnde uw medewerker en zullen steeds de beste kwaliteit met een eerlijke prijs voorstellen.  Via het project team wordt de planning opgesteld en opgevolgd.  Ons technisch team staat in voor de installaties, onderhoud en herstellingen van pc’s, printers, servers en netwerken op LAN en WAN met alle Microsoftbesturingssystemen. Het administratieve team zorgt voor uw factuur zoals vooraf besproken.

MAAK UW PUZZEL COMPLEET

Bent u op zoek naar een welbepaalde oplossing binnen uw IT-omgeving?  Heeft u nog niet dàt specifieke puzzelstukje gevonden?

Als IT-expert denken en zoeken wij mee naar een geschikte oplossing.

ZO HELPT STILAN JOUW FRANCHISE BEDRIJF DIGITAAL VOORUIT

  • IT ADVIES OP MAAT: Ben jij naarstig op zoek naar dé oplossing voor je IT-issues? Samen kijken we waar jouw kansen liggen en wat je bedrijf nodig heeft voor een optimale werking. We begeleiden je door het hele proces, van advies tot installatie en support.
  • WERKEN IN DE CLOUD: Wil je kunnen werken op kantoor, bij een klant of thuis? Wanneer je maar wil? Als je bedrijf in de cloud werkt, kun je altijd en overal aan je bestanden. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Wij zorgen voor een cloud-oplossing die werkt voor jou.
  • BELLEN IN DE CLOUD: Waarom je zou bellen via het internet? Het is stukken goedkoper, je hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig en je bent makkelijk bereikbaar. Voor klanten en collega’s. Op je vaste werkplek en onderweg.
  • EN ALTIJD VEILIG: Heb je soms nachtmerries over enge virussen die je bedrijf platleggen? Of wil je liever geen belangrijke documenten kwijtraken? Wij maximaliseren de veiligheid van je systemen, netwerken en documenten met de slimste antivirus, de sterkste firewall en goede back-up.

HOE STILAN HET WAARMAAKT

  • HART VOOR KMO’S: Als KMO begrijpen we als geen ander de noden van kleine en middelgrote bedrijven. We kunnen ons inleven in jouw situatie en pakken elke uitdaging aan vanuit onze eigen ervaring.
  • KENNIS & KWALITEIT: Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en volgen de snel evoluerende IT-trends voor je op. Ze werken met een ruim assortiment kwaliteitsproducten en zorgen voor een all-in service.
  • EFFICIËNTIE: Met een up-to-date IT-infrastructuur wint je bedrijf aan efficiëntie. Je medewerkers kunnen vlotter werken en het risico dat je systeem tegenwerkt is klein.
  • TROUWE PARTNER: We bouwen aan langetermijn-relaties met onze klanten. We volgen het groeiproces van je bedrijf en zorgen bij elke stap voor passende IT-oplossingen.
  • EENVOUD: We houden het simpel. Als all-round-leverancier zijn we je single point of contact voor projecten rond IT, cloud- en telefonieoplossingen. Voor jou betekent dat één aanspreekpunt voor al je vragen.
  • EIGEN HELPDESK: Heb je een probleem? Laat het ons weten. We nemen je systeem vanop afstand over en bieden meteen een passende oplossing.
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?