Humanquest Logo
Vestiging(en)

Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op via franchise.be of franchisesmatchmaker@franchise.be of via 0492/42 53 99.

Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de ideale kandidaat!

Uw expert
Veronique De Wolf
Franchise Matchmaker Franchise.be

Korte beschrijving

Bent u op zoek naar de ideale kandidaat franchisenemer, en wilt u de juiste beslissing nemen? Wenst u antwoorden op uw vragen die niet op een cv staan? De psycho-metrische Franchise test geeft u inzichten in de broodnodige relationele en management capaciteiten van uw kandidaat.

Met de medewerking van HumanQuest biedt Franchise.be franchisegevers de mogelijkheid om een ​​nauwkeuriger beeld te krijgen van de persoon die u voor u heeft, degene met wie u enkele jaren zal samenwerken.

Franchisegevers kunnen nu een Franchisenemer test aanbieden die op wetenschappelijk onderbouwd de softskills van uw kandidaat in kaart zal brengen. Met deze tool krijgt u zicht op verschillende aspecten van hun persoonlijkheid :

  • Relationeel profiel (omgang met mensen, denkstijl,...)
  • Affectief profiel (emotioneel innerlijk theater)
  • Interactie profiel (persoonlijkheid a.d.h.v. de interactievoorkeuren van iemand)
  • Teamrol profiel (persoonlijkheid a.d.h.v. hoe iemand bepaalde rollen opneemt in groep)
  • Aanpak van conflicten
  • Motivatie profiel (intrinsieke drijfveren)
  • Leiderschapsprofiel (persoonlijkheid a.d.h.v. de geprefereerde leiderschapsstijlen)
  • Management profiel (persoonlijkheid a.d.h.v. hoe iemand omgaat met de complexiteit van systemen binnen een organisatie)

Begeleidend traject : Na het bekomen van een online link vult de kandidaat de test in, de Franchise.be Matchmaker valideert de test met de kandidaat gevolgd door het evaluatie gesprek met de Franchisegever.

Deze online tool is een must voor alle Franchisegevers om hun gekwalificeerde franchise kandidaten te screenen op softskills, gezien u er een lange termijn Franchise relatie mee aan wenst te gaan.

Kostprijs per kandidaat : 395 € (Een kleine investering om de juiste kandidaat Franchisenemers vast te leggen en de foute te vermijden)

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?