89297.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
€100.000
Totale inverstering
Vanaf €400.000
Instapkosten
€25.000
Gemiddelde omzet
)

Informatie ELLIS Franchise

ELLIS is het premium burger restaurant met tafelbediening, dat sinds 2011 aanwezig is op meer dan 20 locaties in België, Nederland en Frankrijk, waar je als meatlover en als veggie lover kan genieten van heerlijke gerechten.

“ELLIS” verwijst naar de plaats waar de pioniers, die vanuit Europa vertrokken naar Amerika, op hun overtocht aankwamen. Die pioniersrol zit ingebakken in ons DNA: we streven continu naar innovatie op alle vlakken. Als trendsetter in de premium burger sector lanceerden wij als eerste een volwaardig alternatief plant-based gamma.

ELLIS maakt deel uit van de Top Brands groep die kan buigen op een ruime ervaring in de horecasector in binnen- en buitenland.

DE SUCCESFACTOREN VAN ELLIS

• ELLIS is niet het zoveelste hamburgermerk, ELLIS is meer. Naast meat-based burgers, sissende stoofpotjes en heerlijke steaks presenteert ELLIS ook volwaardige vegan alternatieven.
• Snelle en vriendelijke bediening aan tafel staat centraal bij ELLIS.
• ELLIS werkte een eigen vernieuwend cooking platform uit, waarmee een ruim assortiment aan kwalitatieve gerechten ontwikkeld en geserveerd kunnen worden.
• Met een bewezen track record van meer dan 10 jaar is ELLIS klaar voor verdere internationale expansie. De eerste internationale franchisenemer opende zijn deuren in Frankrijk. Het leven is aan de durvers!

GENIET VAN PERMANENTE ONDERSTEUNING DOOR ELLIS

Om zeker te zijn dat de franchisepartner in staat is om de systemen, het merk en de know-how op de beste manier in te zetten en toe te passen, begeleidt en ondersteunt ELLIS gedurende de looptijd van het partnerschap. Stilstaan is achteruitgaan! Dus ook in de toekomst kunnen jullie beroep doen op alle innovaties en evoluties die het merk meemaakt.

WORD ELLIS FRANCHISENEMER

Wat zoekt ELLIS in een toekomstige franchisenemer?

• Een hart voor Ellis en de horeca
• Een ondernemersgeest met de nodige motivatie en toewijding om een succesvolle zaak uit te bouwen
• Een hands-on mentaliteit
• Een klant- en kwaliteitsgerichte focus
• De vaardigheden om een team aan te sturen, te coachen en motiveren
• Een gezonde financiële basis (minimum 100.000 euro)
Sector HoReCa
Sub sector Restaurant & Take Away
Locatie criteria Centrale ligging in centrumsteden, drukke invalswegen of commerciële centra

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2020
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training van minimum 2 maanden wordt voorzien door ELLIS
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €400.000
Benodigd eigen vermogen in € €100.000
Instapgeld in € €25.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen 6% royalties Maximum 2% marketing bijdrage
Totaal aantal vestigingen 15
Aantal buitenlandse vestigingen 5
;
Nieuws
Ellis gourmet burger revolutionaire pionier blijft innoveren interview met kevin ross senior food and beverage manager Lees meer
Succesformule ellis zet stap naar franchising Lees meer
Ellis nieuw op franchisebe Lees meer
;

Vestigingen ELLIS Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/40024', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "ELLIS"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '40024', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?