Coldwell Banker - April

Eerste virtuele Food & Takeaway Franchise beurs op 27 en 28 november

Franchise.be organiseert de eerste virtuele Food & Takeaway Franchise beurs op vrijdag 27 en zaterdag 28 november. Kandidaat ondernemers met een passie voor Food kunnen zo rechtsreeks in contact treden met de verantwoordelijke van de meest actieve Food & Takeaway concepten in België.

Geen fysieke Franchise beurs, wel virtueel

Lockdown of niet, de Food & Takeaway sector beleeft drukke tijden en geniet nog steeds heel veel interesse van kandidaat ondernemers die een eigen zaak willen starten. Terecht, want voor mensen met een passie voor Food blijft het een uitgelezen kans om hun eigen zaak Horeca zaak op te starten. Om de ganse sector een hart onder de riem te steken brengt Franchise.be via deze virtuele beurs beide partijen samen op een corona-proof manier.

Kom rechtsreeks in contact met uw favoriete Franchise merk

Na een gratis adviserend gesprek met een Franchise.be expert zal de kandidaat gematcht worden met één of meerdere passende franchise formules. Daaropvolgend plant onze Franchise expert een video chat van 30 min. in met de verantwoordelijke van de desbetreffende food concepten op 27 of 28 November. Dit allemaal van bij u thuis!

Tip : Wacht niet lang met inschrijven van de plaatsen zijn beperkt


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis