Schrijf u GRATIS in voor de virtuele keukenbeurs

Eerste Belgische Dunkin Donuts ruilt met bekende bakkerij Franchise Van Opstal – Van Boxel

De bakkerij Van Opstal – Van Boxel heeft zijn pand op De Keyserlei in Antwerpen geruild met Dunkin Donuts. Zij gaan er het allereerste filiaal van de keten openen in België. Van Opstal – Van Boxel is intussen al op zoek naar een nieuw gebouw en franchisenemer ter vervanging van hun winkel op De Keyserlei.

Dunkin Donuts is over de hele wereld gekend en zal vanaf deze maand ook een filiaal openen in België. Na de eerdere openingen van Dunkin Donuts in Nederland is nu ook België aan de beurt. De bakkerij en broodjeszaak Van Opstal – Van Boxel kreeg een voorstel van het merk om dit te doen in één van hun verkooppunten op De Keyserlei. “Wij hebben toegezegd omdat het voor hun belangrijk was om zo een goede plek te kunnen bezitten, bij ons was dit minder van belang,” legt Paul Van Opstal, de eigenaar uit.

Verdere groei van Van Opstal – Van Boxel bakkerij Franchise

Nu gaat de bakkerij zich meer gaan focussen op expansie. Ze zijn al even op zoek naar een nieuw gebouw in Antwerpen en er zijn reeds mensen in opleiding om het nieuwe filiaal te kunnen openen. Toch kunnen er nog steeds meer franchise kandidaten zich aanmelden. “We vinden dat er in Antwerpen en de randgemeenten zeker nog veel potentieel is waar een franchise verkooppunt zou passen dus we staan open voor voorstellen,” Zegt Van Opstal.

De bedoeling van Van Opstal – Van Boxel is voornamelijk om kandidaat franchisenemers op te leiden in één van de reeds bestaande winkels. Op deze manier krijgen de franchisenemers de kans om hun opleiding in de praktijk te bekomen en zijn deze volledig klaar om hun eigen franchise winkel te starten.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis