Download Gratis uw Franchise startersgids

Eerste Belgische Dunkin’ Donuts komt op plek van bekende bakkerij op De Keyserlei

De razend populaire Amerikaanse keten voor donuts en koffie Dunkin’ Donuts opent een vestiging op de De Keyserlei 49. De bakkerij Van Opstal - Van Boxel staat er zijn plaats af voor de keten.  De Antwerpse vestiging van Dunkin’ Donuts wordt meteen de allereerste vestiging in ons land. Wereldwijd zijn er al 12.500 zaken, waarvan 22 in Nederland.

De eerste Belgische zaak komt op de locatie van bakkerij en broodjeszaak Van Opstal - Van Boxel dat meer dan drie jaar geleden opende op een boogscheut van het station. Van Opstal – Van Boxel heeft zeven bakkerijen in Antwerpen. “Dunkin’ Donuts deed een voorstel om op deze locatie een nieuwe vestiging te openen. Dat voorstel zette me aan het denken en daarom heb ik beslist om mij terug te focussen op de verdere uitbouw van het netwerk van Van Opstal - Van Boxel”, klinkt het bij Sien Van Opstal in een bericht aan de klanten.

De bakkerij wil het concept nu verder uitbouwen in Antwerpen op een andere locatie. Van Opstal – Van Boxel is ondertussen gesloten op de De Keyserlei. Deze maand nog zou Dunkin’ Donuts openen. De donutzaak wil de komende jaren nog een twintigtal zaken openen in ons land.

De keten begon zeventig jaar geleden Amerikaanse staat Massachusetts. Het geheim van het succes is om de zoete donuts te combineren met een tas koffie. Het concept is om de donut onder te dompelen in de koffie, vandaar de naam dunkin’.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis