Artion is opgericht door Caroline Van der Steen en Tom van Coillie, een dynamisch duo met uitgebreide ervaring met overheidsinspecties en wettelijke verplichtingen. Nadat ze jarenlang hadden gezien hoe bedrijven in de problemen kwamen  als hun keuringen niet in orde waren, besloten ze een oplossing te creëren die het interne keuringswerk bij bedrijven zou vereenvoudigen en automatiseren.

Het resultaat is Artion, een geavanceerd softwareplatform dat bedrijven ontzorgt en zekerheid biedt dat alles volgens de juiste milieu- en veiligheidswetgeving gekeurd is.

Hoe werkt Artion?

Artion treedt op als neutraal keuringsplatform tussen jouw bedrijf en de verschillende keurders. Het is de Artion software die de verschillende keurders zal aansturen, controleren, attesten analyseert en alle attesten van de keuringsbedrijven op 1 plaats opslaat. Is er een opvolgactie nodig dat zal de software de juiste persoon binnen je bedrijf gaan aansturen. Als franchisenemer moet je dus enkel de telefoon opnemen als een keurder je belt om een afspraak in te plannen.

Als Artion klant vind je zeer eenvoudig al je attesten terug op 1 plaats en via real-time dashboards heb je een makkelijk overzicht van al je keuringen per vestiging of per installatie. 

Je moet  je dus geen zorgen meer maken of je wel in orde bent met je wettelijke keuringen. Artion regelt alles voor je.

Voordelen voor franchisenemers

Franchisenemers zijn van ’s ochtends tot ’s avonds bezig met hun klanten, producten, dienstverlening, personeel, boekhouding en nog zoveel meer. Het bijhouden van wettelijke keuringen en onderhouden is uiterst belangrijk, maar is meestal een tijdrovende en ingewikkelde taak die via Excel of Outlook bijgehouden wordt. Met Artion is dit verleden tijd. Artion neemt je al het werk uit handen, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteiten en je bedrijf kunt laten groeien.

Een unieke aanpak

Wat Artion uniek maakt, is dat je als franchisenemer met Artion één partner hebt die geconnecteerd is met de diverse keuringsbedrijven. Hierdoor kunnen we alle soorten van keuringen aanbieden- van brandblussers tot laag- en hoogspanning, van stookolie-installaties tot koelsystemen en airco’s, van hef- en hijstoestellen tot PBM’s en tankkeuringen. Met ons uitgebreide netwerk van specialisten kunnen we al jouw inspecties coördineren en uitvoeren, zodat jij maar één contract nodig hebt voor al je keuringsbehoeften.” legt Tom, co-founder van Artion, uit. “En door onze onderhandelingen op groepsniveau met onze keurders kunnen we ook scherpe keuringstarieven aanbieden aan de franchisenemers.” 

Hoe neem ik contact op met Artion?

“Contact opnemen met Artion is snel en eenvoudig. Je gaat naar de website www.artion.be en laat je gegevens achter of je belt ons op.  We plannen graag een online kennismakingsgesprek in of we komen langs voor een babbel en een koffie.

Via een korte demo wordt het snel duidelijk hoe Artion jou kan ontzorgen, extra tijd kan geven en gemoedsrust kan bieden.

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?