Registreren

Domino’s pizza franchise voorziet een groei van 60 procent binnen de 6 jaar

Afgelopen donderdag onthulde Domino’s Pizza, Inc., ambitieuze groeidoelstellingen tijdens zijn 2019 Investor Relations Day. De pizzaketen uit Michigan – die momenteel wereldwijd 15.300 vestigingen telt – verwacht in de komende zes jaar een groei van bijna 60 procent, met als streefdoel 9.700 nieuwe vestigingen tegen 2025. Die doelstelling zou het groeipercentage van het bedrijf, 5.260 vestigingen in de afgelopen zes jaar, bijna verdubbelen.

Domino’s pizza Franchise verwacht 9.700 vestigingen toe te voegen tegen 2025

Domino’s voorspelt ook een wereldwijde jaaromzet van 25 miljard dollar tegen 2025 – een bedrag dat de fiscale omzet van de pizzaketen in 2017 (12.25 miljard dollar) verdubbelt – waarbij zowel de binnenlandse als de internationale vergelijkbare winkelomzet met 3 tot 6 procent groeien in de komende drie tot vijf jaar.

“De reden waarom we dat doel willen bereiken, is dat het een positieve cyclus in ons bedrijf creëert, en dat begint met succes te boeken in elke wijk en in elke markt,” aldus Richard Allison, Domino’s CEO, bij de uiteenzetting. “Je wordt geen overheersende nummer één in de wereld zonder te overheersen in elke wijk. Het gaat hier om het behalen van de hoogste leveringscijfers en afnames per huishouden.”

Een sterk derde kwartaal, waarin de binnenlandse vergelijkbare winkelomzet steeg met 6,3 procent, wordt nu op de voet gevolgd door de ambitieuze visie van Domino’s. Het was het 30ste kwartaal op rij waarin de binnenlandse vergelijkbare winkelomzet groeide. Nation’s Restaurant News noemde Domino’s ook één van de snelst groeiende ketens van 2018.

Heeft u interesse om een Domino’s pizza te openen? Bekijk dan hier de voorwaarden en kom in contact met de franchise verantwoordelijke van Domino’s pizza België & Luxemburg.

Internationale groei

Domino’s ziet groeipotentieel van 2.000 winkels in de VS voor de komende zes jaar. Maar er zal nog meer groei worden gerealiseerd in het buitenland, met een uitbreidingspotentieel van meer dan 6.500 locaties alleen al in de grootste internationale markten van het bedrijf tegen eind 2025.

Belgische groei

Zowel in België als in Nederland timmert domino’s flink aan zijn groei waar in 2018 samen 48 winkels werden geopend. In België werden in de afgelopen weken winkels geopend in Ninove, Braine l’alleud, Dendermonde en St. Agatha Berchem als 73ste vestiging in België. Voor 2019 staan nog eens 50 vestigingen voor beide landen. Ook werd recent de opening van de eerste Domino’s franchise vestigingen in de Luxemburgse markt aangekondigd waar Domino’s een mooi marktpotentieel ziet.

Domino’s rekruteert momenteel volop franchisenemers voor in Vlaanderen, Brussel en Wallonië waar na marktonderzoek is gebleken dat er voldoende marktpotentieel is om een succesvolle Domino’s vestiging te openen. Ook voor Luxemburg worden de gesprekken met kandidaat franchisenemers opgestart.

Heeft u interesse om een Domino’s pizza te openen? Bekijk dan hier de voorwaarden en kom in contact met de franchise verantwoordelijke van Domino’s pizza België & Luxemburg.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis