Heytens - Mei 2022

Deliveroo levert Carrefour-boodschappen ook in Gent

In Gent gaat de eerder aangekondigde samenwerking tussen Carrefour en Deliveroo nu echt van start. Ook daar kunnen klanten van de supermarktketen hun boodschappen voortaan binnen de dertig minuten via de koerierdienst laten bezorgen.

Keuze uit 1.200 producten

Gent is de vijfde Belgische stad waar Carrefour en Deliveroo de handen in elkaar slaan. Eerder dit jaar gebeurde dat al in Brussel, Luik, Antwerpen en Hasselt. In de nabije toekomst komen daar nog meer steden bij.

In eerste instantie opereert de nieuwe bezorgdienst vanuit de Carrefour Express in de Burgstraat. Klanten hebben de keuze uit bijna 1.200 producten, waaronder fruit, groenten, vlees, melk en bier. Als het initiatief succesvol blijkt, willen beide partners snel meer winkels uit de Gentse regio inschakelen.

LEESTIP >>> Een Carrefour Express franchise 'nieuwe generatie' opent haar deuren op de Grote Markt van Moeskroen

Zelf ophalen

Naast de standaardbezorging hebben de klanten ook de optie om hun boodschappen zelf op te halen in de winkel. Via de app geven ze hun bestelling door en tien minuten later staan de boodschappen klaar. Uiteraard worden er dan geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Carrefour en Deliveroo werken ook al samen in een hele reeks andere Europese steden in Frankrijk, Italië en Spanje.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis