Origineel concept

Croqino's is opgericht in 2017. Het concept is eenvoudig: in een trendy foodbar kunnen klanten een croqino eten. De croqino, ook wel "croque next level" genoemd, ontworpen door Rik en Els, is een volkoren kwaliteitsproduct, met meer dan 20 varianten, allemaal origineel en divers, dat hoofdzakelijk als lunch wordt geserveerd met een side dish. Alle producten zijn zoveel mogelijk lokaal, de bijpassende wijnen zijn Belgisch en de croqinos worden centraal bereid in het atelier in Gentbrugge.

Naast de lunchformule ontwikkelden de founders ondertussen ook een succesvolle ontbijtformule én een sharing-dish-concept waarbij met dit laatste gemikt wordt op de avondbezoekers.

Het idee is ontstaan als antwoord op de behoefte aan een betaalbare, vlotte en gezonde lunch. Bij de Croqinos foodbar kan je in een tijdsbestek van een half uur tot maximum 1 uur van je favoriete lunch genieten.

Naast de lekkere en originele croqinos speelt ook gastvrijheid een belangrijke rol. Het is belangrijk dat klanten zich welkom voelen, dat ze vriendelijk bediend worden en dat ze een aangename tijd ervaren in de foodbar. Daarom richt het merk zich vooral op klanten die ter plekke tafelen, hoewel het natuurlijk ook mogelijk is om eten af te halen on-the-go. De foodbars zijn gezellig en warm ingericht, wat klanten erg waarderen.

Uitbreiding

Naast de succesvolle foodbar in Gent is Croqinos sinds kort ook aanwezig in Oostende. Het doel is om de uitbreiding in de grote steden voort te zetten, eerst in Vlaanderen, daarna in Wallonië maar ook over de grens. Hiervoor worden early stage franchisenemers gezocht die deel willen uitmaken van het avontuur en die even enthousiast zijn over het concept. Er wordt vooral voor franchise gekozen omdat de franchisenemer door zijn aanwezigheid ter plaatste dicht bij de klanten staat en zijn gastvrijheid kan overbrengen.

Artisanaal en rendabel

Het is een mooi en winstgevend concept. Alles wordt met de hand gemaakt in het centrale atelier, zodat de franchisenemer zich geen zorgen hoeft te maken over de bereiding van de croqinos. Er wordt dan ook vooral gekeken naar franchisenemers die mensen graag “verwennen”, m.a.w. verkoopskills zijn belangrijker dan keukenervaring!

Franchisenemers

Iedereen die begaan is met gezondheid, graag verkoopt en mensen graag bedient is een ideale Croqino's franchisenemer. Wij zorgen voor een continue opleiding zodat hij/zij alles leert over Croqino's en het beheer van een foodbar.

Het uitzonderlijke aan het Croqinos concept is het modulaire aanbod, nl. dat de franchisenemer zelf kan kiezen om naast de lunch ook zijn deuren open te stellen voor het ontbijt en/of s avonds, waarvoor de resp. formules werden ontwikkeld!

Voordat er een contract wordt getekend, kan de toekomstige franchisenemer genieten van een opleiding. Tijdens deze opleiding kan hij of zij ook zelf in een bestaande foodbar staan om het concept volledig te leren kennen. Zodra de franchisenemer zijn of haar zaak is gestart, zal de franchisegever er ook zijn om voortdurende ondersteuning te bieden. Door altijd beschikbaar te zijn, regelmatig langs te komen en altijd achter de franchisenemer te staan, kan de franchisegever alle steun bieden die nodig is om van het project een succes te maken.

Twijfel je nog?

Croqinos ® is een concept dat veel voldoening kan geven en internationaal potentieel heeft. De croqino is een kwaliteitsproduct dat bijdraagt aan een gezondere samenleving.

Als ook jij op een originele en leuke manier je bijdrage wil leveren en daarbij wil kunnen rekenen op de steun van ervaren ondernemers, aarzel dan niet. Neem contact op met Croqino's en ontdek waar dit avontuur jou kan brengen.

Wacht niet op het juiste moment, want er is geen beter moment dan NU, altijd! 😊
Nieuws
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Voor welke aspecten kan u best expertise gebruiken bij het starten van uw franchise zaak Lees meer
depositphotos_21132731_m 2015.jpg
Is het nu een geschikt moment om te ondernemen met een franchise concept Lees meer
Het inspirerende traject van Morgan bij Kiabi: van werknemer tot franchisenemer Lees meer
Geen vergunning voor Jumbo in Roeselare, wel in Dilsen Lees meer
Nieuwe Belchicken opent op Koning Astridplein in Antwerpen Lees meer
Heropening Carrefour Market Zulte: “Duurzame make-over van vloer over koelsysteem tot verwarming” Lees meer

5 Goede redenen om lid te worden

Word Lid

Ruimste aanbod

Persoonlijke matching

Direct contact

Gratis advies

Franchise Academy

We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?