Download Gratis uw Franchise startersgids

De grootste McDonald`s ter wereld geopend in Londen voor de Olympische Spelen

De Franse architect Philippe Avanzi kreeg de uitwerking van het restaurant toevertrouwd: een vestiging van 600 vierkante meter op twee verdiepingen, met een balkon van 70 plaatsen met zicht op het Olympisch Stadium.

De immense oppervlakte zal meer dan 1.500 klanten kunnen ontvangen die tegelijkertijd bediend worden; er kunnen 1,75 miljoen maaltijden in 6 weken tijd gegeven worden door een staf van 500 werknemers, de McDo Olympic Champion Crew, die gekozen werd uit de beste werknemers van McDonald`s en zijn franchisenemers (2.000), in de 42 landen waar de keten aanwezig is.

Het gebouw ziet er modern uit, design, ecologisch verantwoord. Omdat het tijdelijke restaurants zijn, zijn alle materialen die voor de bouw van de restaurants gebruikt werden voor 75% herbruikbaar. De meubels en keukens zullen herbruikt worden door de andere bestaande of toekomstige Engelse restaurants, na de ontmanteling van de Olympische unit.

De keukenuitrusting is energie- en waterbesparend, de keukenoliƫn worden opgevangen en gerecycleerd om als brandstof te dienen voor meer dan de helft van de vloot biodieselcamions.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis