ixina - Juni 2022

De franchise Delitraiteur blijft groeien!

Delitraiteur heeft nu meer dan 40 winkels in België en het Groothertogdom Luxemburg en blijft groeien. Delitraiteur heeft zojuist op 1 april een vestiging geopend in Differdange. Lochristi, Ukkel, Schilde en Hollerich zijn de volgende openingen en zijn voorzien voor de tweede helft van 2022.

Wil jij deel uitmaken van dit uitzonderlijke avontuur? Aarzel niet om franchisenemer van Delitraiteur te worden - partners voor Lochristi worden nog gezocht - en laten we samen onze passie voor kwaliteit, smaken en service delen!

OVER DELITRAITEUR

Het concept van Delitraiteur is uniek in België. Als specialist in maaltijdoplossingen bieden we je meer dan 200 mogelijkheden (kraakverse bereide gerechten, ter plaatse klaargemaakte sandwiches, …) en een ruim, vernieuwend gamma van voedingsproducten. Daarnaast kan je in onze restaurantruimte genieten van je favoriete producten.

OP ELK UUR VAN DE DAG

We ontvangen je al vroeg ’s ochtends. Geef je dag alvast een boost met vers fruitsap, een warme koffiekoek en een lekker kopje koffie.

Voor de lunch en het avondmaal is er keuze te over. Bereide schotels, slaatjes à gogo, bio soep, wraps, bagels, panini en ter plaatse klaargemaakte sandwiches: je smaakpapillen worden verwend. Ontdek ook de stand met warme producten en geniet van een heerlijk stuk quiche of focaccia.

Voor het vieruurtje stellen we ambachtelijke specialiteiten voor. Kleine en grote kinderen zijn er weg van…

LEESTIP >>> Getuigenis van Thomas Dela Blancherie, Delitraiteur franchisenemer in Terhulpen

AFKOMSTIG UIT DE HELE WERELD

Bij Delitraiteur vind je meer dan 200 kant-en-klare gerechten van € 6 tot € 10 om mee te nemen of ter plaatse te nuttigen. Belgische klassiekers, maar ook inspiratie uit Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Libanon, Japan, Thailand, China, Vietnam, Marokko, … kortom: smaken uit de hele wereld.

DE VOORDELEN VAN DE DELITRAITEUR FRANCHISE-FORMULE

- Een sterke en rendabele franchisingformule
- Reële toekomstperspectieven
- Een moderne keten die inspeelt op de behoeften van de consument
- Een echte spirit van partnership

DELITRAITEUR ZOEKT GEPASSIONEERDE KANDIDAAT FRANCHISENEMERS MET

- Een goede inschatting van de verwachtingen van de consument
- Zin voor onthaal en service
- De wil om te ondernemen en te slagen
- Affiniteit met kwaliteitsproducten en lekker eten

Voor Delitraiteur is het ideale profiel dat van mannen en vrouwen die zich honderd procent willen inzetten voor het leiden van hun verkooppunt, voor het stimuleren en motiveren van hun team, voor het delen van plezier met hun klanten.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis