89488.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
Vanaf €30.000, afhankelijk van het concept
Totale inverstering
Vanaf €90.000, afhankelijk van het concept
Instapkosten
Vanaf €10.000, afhankelijk van het concept
Gemiddelde omzet
)

Informatie CUP PASTA Franchise

CUP PASTA werd in 2016 opgericht in de buurt van het Brusselse gerechtsgebouw. Na verschillende testen creëerde franchisegever Michel Colpan het concept van de pastabar zoals die momenteel bestaat. Een concept van gezonde voeding met ultrasnelle bediening (minder dan een minuut om de klant te bedienen) en een concept binnen ieders bereik, met of zonder ervaring.

Je vindt er een gevarieerde keuze aan pasta en garnituren in de vorm van hoorntjes in de kleuren van het merk. U hoeft alleen de uwe samen te stellen volgens uw smaak door de stappen te volgen.

HET CONCEPT VAN CUP PASTA

Wij garanderen een constante kwaliteit van onze producten. Onze pasta is vers en onberispelijk gekookt. Je krijgt ook een reeks extra producten aangeboden zoals kaas, kip, spek,… Je vindt er ook verschillende soorten Piadina, kleine desserts en binnenkort een nieuw CUP COFFEE-project!

Iedereen kan zijn geluk vinden bij CUP PASTA! Sommige van onze producten zijn gegarandeerd glutenvrij, veganistisch en halal.

HET RESTAURANTCONCEPT VAN CUP PASTA

In 2022 werd het concept van Nuvola, de hedendaagse pizzeria, geboren en daarmee de alliantie van de twee via RESTAURANT by CUP PASTA. Als Cup Pasta meer gericht is op pasta, herontdekt Nuvola de echte Napolitaanse pizza om er een topproduct van te maken, gevarieerd, verrassend en toegankelijk voor iedereen (met of zonder ervaring). Het restaurant combineert deze twee door gerechten op bord en bediening aan tafel aan te bieden.

WAT CUP PASTA U BIEDT

• Stedelijk en innovatief concept
• Merkimago
• Merk en sterke identiteit
• Website
• Kwalificerende training (cup pasta certificaat)
• Snel en beperkt horeca-concept
• Origineel product
• Efficiënte formule (menu)
• Permanente opvolging van het restaurant

Het merk heeft nu 9 verkooppunten verspreid over Brussel en Wallonië met 3 verkooppunten in de hoofdstad, twee in Luik, één in Charleroi, Bergen, Waver en Doornik. Aanstaande openingen zijn gepland in Vlaanderen, meer specifiek in Leuven en rond Antwerpen.
Sector HoReCa
Sub sector Restaurant & Take Away
Aantal voltijdse equivalenten 2-3
Locatie criteria Stadscentra of in shopping centra

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training van 2 weken voor opening en 1 week na opening.
;

Financieel

Totale investering in € Vanaf €90.000, afhankelijk van het concept
Benodigd eigen vermogen in € Vanaf €30.000, afhankelijk van het concept
Instapgeld in € Vanaf €10.000, afhankelijk van het concept
Royalties en andere doorlopende bijdragen 5% royalties 2% marketing bijdrage
;
Nieuws
Ontdek het succesverhaal van cup pasta een uitnodiging voor toekomstige franchisenemers Lees meer
Cup pasta nuvola nieuw op franchisebe Lees meer
;

Vestigingen CUP PASTA Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/38521', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "CUP PASTA"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '38521', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?