DAUMUS

Coldwell Banker : Nieuw op Franchise.be

Coldwell Banker Europe Realty maakt deel uit van het wereldwijde Coldwell Banker-netwerk dat in 1906 werd opgericht door Colbert COLDWELL en Arthur Benjamin BANKER.

Coldwell Banker is de wereldleider in luxe en prestigieus onroerend goed.

Onze 92.000 consultants, gevestigd in 3.100 kantoren in 49 landen, bieden onze klanten een uitzonderlijke service die de beste luxe huizen waardig is. Deze servicekwaliteit kenmerkt ons merk over de hele wereld.

Na een succesvolle vestiging en uitbreiding op de Franse markt en de nummer 2 in luxe en prestigieus onroerend goed te zijn geworden, ontwikkelt Coldwell Banker Europa Realty zich nu op de Belgische markt.

Coldwell Banker Europa Realty biedt de mogelijkheid aan makelaars die willen internationaliseren of aan ondernemers die het zal trainen en coachen, om de leider te worden in prestigieus onroerend goed in hun regio door lid te worden van het wereldwijde netwerk.

De historiek, waarden, werkwijze en wereldwijde reikwijdte van het netwerk maken het mogelijk om klanten van makelaars te voorzien van service gericht op excellentie.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis