Benodigd Eigen Vermogen
€30.000
Totale inverstering
€30.000
Instapkosten
€2.000
Gemiddelde omzet
)

Informatie Cirusso Art Franchise

Cirusso Art is een professionele tattooshop met meerdere studio's verspreid over Vlaanderen en Nederland, waaronder locaties in Antwerpen, Aalst, Hasselt, Genk, Oudenaarde, Geraardsbergen, Merchtem, Zottegem, Mechelen, Kortrijk, Menen, Diest, Oostende, Beerse en Breda.

Wij geloven dat tatoeages meer zijn dan alleen lichaamsversieringen; ze zijn een manier van leven, een uitgedrukte van culturele waarden en een vorm van nobele kunst. In onze studio's bieden we een scala aan stijlen aan, zoals realisme, chicano, letters, portretten, oosters, old school, dotwork, fineline en nog veel meer.

Onze klanten kunnen rekenen op een hoogwaardige ervaring van begin tot eind. We werken samen met de beste internationale tattoo-artiesten, die in onze studio's meesterwerken creëren. Ons team van ervaren artiesten en medewerkers helpt je door het hele proces, vanaf het eerste ontwerp tot de zonsondergangtatoeage. Bij Cirusso Art streven we ernaar om elke tatoeage een uniek en persoonlijk kunstwerk te maken, zodat je iets draagt waar je de rest van je leven trots op kunt zijn.

WORD CIRUSSO ART FRANCHISENEMER

Als franchisenemer van Cirusso Art profiteer je van de kracht van een gevestigd merk met een sterke reputatie in de tattoo-industrie. Onze unieke stijl, hoogwaardige kunstwerken en aandacht voor klanttevredenheid hebben ons een gewilde bestemming gemaakt voor tattoo-liefhebbers overal ter wereld.

IDEAAL PROFIEL VAN ONZE FRANCHISENEMER

De ideale kandidaat voor een Cirusso Art franchise is een ondernemende persoon met een interesse in tatoeages. Deze kandidaat heeft een bepaalde uitstraling die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt, en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden om goed met klanten en mensen om te gaan. Motivatie en combinatie zijn essentieel, gezamenlijke financiële stabiliteit om de investeringsinvesteringen te kunnen doen. Dit profiel zorgt ervoor dat de kandidaat niet alleen succesvol een studio kan besparen, maar ook krachtig aan de groei en reputatie.


Sector Health & Beauty
Sub sector Tattoo Shop
Land van oorsprong België
Aantal voltijdse equivalenten 0
Locatie criteria Stadscentra

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2021
Pre-opening ondersteuning Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer.
Blijvende ondersteuning Ons franchisenetwerk kan rekenen op permanente ondersteuning.
Internationale aanwezigheid België, Nederland
;

Financieel

Totale investering in € €30.000
Benodigd eigen vermogen in € €30.000
Instapgeld in € €2.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen 10% royalties
Marketing bijdrage €350 excl. BTW
Benodigd aantal m2 Minimum 90m2
Totaal aantal vestigingen 17
Aantal Franchise vestigingen 16
Aantal buitenlandse vestigingen 1
;
Nieuws
Cirusso Art opent nieuwe tattooshop in Gent Lees meer
Cirusso Art : Franchise in de kijker Lees meer
Cirusso Art : Nieuwe franchiseformule op Franchise.be Lees meer
;

Vestigingen Cirusso Art Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/55620', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Cirusso Art"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '55620', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?