Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

CBRE gaat winkelcentrum Médiacité uitbaten

Vastgoedgroep CBRE werpt zich op als uitbater van shoppingcenters: na Rive Gauche gaat de investeerder nu ook Médiacité zelf operationeel beheren. 

Zevenkoppig team

Het winkelcentrum Médiacité in Luik is niet alleen eigendom van CBRE, vanaf nu wordt het shoppingcenter ook beheerd door de vastgoedgroep. De Amerikaanse vastgoedinvesteerder kocht Médiacité in januari 2017, en brengt het beheer voortaan onder bij de afdeling van ‘Shopping Centre Management’ van CBRE België.

Het is het tweede winkelcentrum in de beheerportefeuille van CBRE in België: ook Rive Gauche in Charleroi valt onder eigen beheer. Een team van zeven mensen zal zich toeleggen op het dagelijks beheer van Médiacité. De volledige afdeling Property Management telt 28 vastgoedprofessionals.

Médiacité in Luik is een winkelcentrum van 45.313m² groot, verdeeld over 2 verdiepingen en 2.200 parkeerplaatsen. Het shoppingcenter kreeg landelijke bekendheid als eerste Belgische locatie waar een Primark-winkel te vinden was. Naast de 124 winkels biedt het complex ook onderdak aan een virtual reality-centrum en een overdekt schaatspark van 4.500 m². Médiarives, de studio van de Belgische tv-groep RTBF waar de shows van The Voice Belgium worden geproduceerd, is ook op de site gevestigd.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis