Ubiway

Carrefour laat producten thuis bezorgen via Deliveroo

Deliveroo en Carrefour slaan de handen in elkaar. Vanaf dit weekend zal de bezorgdienst Carrefour-producten in minder dan 30 minuten bij klanten aan huis leveren.

Vorige zomer startte Carrefour België al een samenwerking met Uber Eats voor de bezorging van producten aan huis. Nu gaat Carrefour met een nieuwe partner in zee: Deliveroo. Vanaf dit weekend zullen tienduizenden Deliveroo-klanten producten van hun Carrefour-winkel in minder dan 30 minuten aan huis kunnen laten leveren. Ze kunnen daarbij kiezen uit een assortiment van 1.193 producten waaronder kant-en-klaarmaaltijden, groenten en fruit, snacks en schoonmaakproducten, maar ook bioproducten en basisbenodigdheden voor baby's of huisdieren. Bestellingen kunnen elke dag van de week geplaatst worden tot 19u30. Naast de standaardbezorging kunnen klanten ook kiezen voor een pick-updienst: ze plaatsen hun bestelling bij Deliveroo en kunnen die 10 minuten later in de Carrefour-winkel ophalen zonder leveringskosten te betalen. De service wordt dit weekend uitgerold in Brussel. Eind deze maand volgen Antwerpen, Gent en Luik. Als het initiatief aanslaat, zal het snel uitgebreid worden naar andere steden. “In een latere fase kan dit verder opgeschaald worden”, aldus Aurélie Gerth, woordvoerster bij Carrefour.

LEESTIP >>> Carrefour wint marktaandeel in België

Met de nieuwe samenwerking willen Carrefour en Deliveroo klanten tonen hoe de toekomst van lokaal kopen er kan uitzien. Het initiatief maakt ook deel uit van de ambitie van Carrefour-groep om de aankoop van producten te vergemakkelijken voor klanten via nieuwe partnerschappen en kanalen. Voor Deliveroo België is de samenwerking met een lokale supermarktketen dan weer een primeur. In het buitenland werkt de bezorgdienst al samen met grote namen zoals Monoprix en Picard in Frankrijk of Carrefour en Fresco in Italië.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis