Carrefour België en Medi-Market Group tekenen een strategisch partnership

Carrefour België en Medi-Market Group hebben een lange-termijnpartnership gesloten. Het objectief van deze overeenkomst is de opening van apotheken en/of parafarmacieën in enkele Hypermarkten Carrefour en het aanbieden van een uitgebreid assortiment aan gezondheids- en welzijnsproducten.

Carrefour België is overtuigd van de complementariteit van beide enseignes. De verkoopopruimte van Medi-Market zal gescheiden zijn van de Hypermarkt Carrefour dankzij het shop-in-shop concept. Het parafarmacieconcept wordt uitgebreid naar verschillende Hypermarkten Carrefour waar de vraag naar dit soort producten groot is en waar er voldoende ruimte is.

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkelformats, haar aanbod en de meer dan 10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaarstaan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, Act for Food, moet iedereen beter te laten eten.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bop producten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste foodretailers ter wereld met meer 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.300 winkels aanwezig in meer dan 30 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 88,24 miljard euro onder enseigne.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis