Hoofdbranche |
HoReCa |
Activiteit |
Artisanale Ijsmaker , degustatiesalons en meeneemijs |
Type franchise |
Franchise |
Franchise sinds |
2012 |
Contractduur |
9 jaar |
Training |
4 weken minimum |
Verzorgingsgebied |
België |
Locatie omschrijving |
Hoge densiteit voor ijstogen Goede sociale structuur van 25K inwoners |
Gemiddeld aantal FTE |
2 tot 6 |
Hoe is de aankoop geregeld? |
aankoop aan franchisegever |
Totale investering |
Tussen €70.000 en €150.000 |
Gemiddelde omzet per vestiging |
Tussen €200.000 en €480.000 per jaar |
Instapkosten |
Tussen €10.000 en €15.000 |
Benodigd eigen vermogen |
Tussen €30.000 en €50.000 |
Royalties en andere bijdragen |
nationale communicatie: 1,5% van ZC |
Aantal eigen vestigingen |
7 |
Aantal buitenlandse vestigingen |
0 |
Aantal franchise vestigingen |
5 |
Benodigd aantal m2 |
50m² voor ijstoog ( meneem ijs) 150m² voor ijssalons |
Capoue probeert al enkele jaren de opening van een winkelpunt in de Waalse hoofdstad te realiseren. Overtuigd van het potentieel, het aangename kar...
Joëlle en Geoffrey zijn defranchisenemers van de Capoue-winkel in Papeteries de Genval (Square des Papeteries 18, 1332 Rixensart). Jonge ouders va...
Eén maand na de opening van zijn nieuwe vestiging in Ukkel opent Capoue nu de deuren van zijn eerste boetiek in Vlaanderen, in Merchtem! Na de vero...
Jordan Rivart, Capoue-franchisenemer, in zijn vorig leven actief in de verkoop voor een multinationaal bedrijf in de tabaksector. Jordan noemt zich...