Download Gratis uw Franchise startersgids

Bruno Foodcorner Franchise

Bruno Foodcorner

Informatie Bruno Foodcorner Franchise

Group Bruno begon op 28 april 1988 toen de broers Giuliano en Angelo Bruno een tankstation openden op de Hasseltweg in Genk. Het was het begin van een Limburgs succesverhaal. Bruno groeide uit tot een dynamisch modern bedrijf met 23 Esso Service Stations, 25 Bruno Foodcorners en aanverwante diensten zoals Bruno Mazout, Bruno Carwash, Bruno Car Rental en Bruno Safe Parkings.

Men is ook volop bezig met de transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie. We plaatsen almaar meer laadpalen voor elektrische fietsen en auto’s in onze vestigingen en in 2023 starten we ook een proefproject met waterstof.

Sinds 2016 zijn we bezig met een grote vernieuwingsoperatie van al onze locaties. Ofwel werd er een gloednieuw Bruno Service Station gebouwd, zoals in Beverlo, Zonhoven of Kortessem. Ofwel krijgt de bestaande Bruno Foodcorners een totale make-over. Centraal wordt er overal een roterende pizza-oven geplaatst. Al deze activiteiten worden centraal gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Bilzen.

In 2020 openden we onze eerste stand alone Bruno Foodcorner in het NMBS-treinstation van Genk. Het gaat om een kleinere Foodcorner waar lekker eten en drinken, snelheid van service en natuurlijk onze verse pizza’s centraal staan. Een jaar later volgde er een tweede vestiging in het NMBS-treinstation van Sint-Niklaas, wat ook de eerste Bruno Foodcorner buiten Limburg was. Begin 2022 ging een Bruno Foordcorner in het NMBS-treinstation van Brugge open.

De komende jaren wil Bruno zijn expansie buiten Limburg verder zetten met nieuwe Foodcorners en Service Stations vooral in Oost- & West-Vlaanderen. Al de vestigingen van Group Bruno worden zelfstandig uitgebaat door franchisenemers.

Wij zijn dan ook volop op zoek naar nieuwe mensen die in ons succesverhaal willen meegaan en interesse hebben in de overname van de 4 vestigingen (Sint-Niklaas, Brugge, Roeselare en Gent).


...

Bedrijfsinformatie

Hoofdbranche

HoReCa

Activiteit

Bruno Foodcorner: pizza, broodjes en zoveel meer

Type franchise

Franchise

Franchise sinds

1988

Franchiseinformatie

Contractduur

9 jaar

Training

Gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer

Financieel

Hoe is de aankoop geregeld?

Centraal

Totale investering

Afhankelijk van het project

Instapkosten

Geen

Benodigd eigen vermogen

€150.000

Royalties en andere bijdragen

Geen

Vestigingen

Aantal eigen vestigingen

25

Tonen/filteren op type locatie

Vestigingen Bruno Foodcorner Franchise


Nieuws over Bruno Foodcorner
250 formules
Matchen
Passende selectie
Persoonlijk
Direct contact
Gratis