59342.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
0
Totale inverstering
Geen investering vereist
Instapkosten
Geen instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie Bristol Franchise

Met ruim 200 filialen verdeeld over België en Nederland én onze webshop is Bristol niet weg te denken uit de retailmarkt. Bij Bristol krijg je waar voor je geld, met een assortiment van hoge kwaliteit en met aandacht voor duurzaamheid. Onze schoenen, sportcollectie, kleding en accessoires worden gekenmerkt door Easy Fashion: trendy en comfortabele mode, met flink wat pit en een hoge fun factor.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

• Als zelfstandig uitbater loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van je eigen filiaal in goede banen te leiden.
• Je bent een overtuigende en resultaatgerichte Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft naar de beste commerciële resultaten.
• Je coacht en inspireert jouw winkelpersoneel om de klant met de glimlach een superleuke aankoopbeleving te bezorgen en je staat in voor de aanwerving, opvolging en verloning van geknipte medewerkersprofielen.
• Met een serieuze ’goesting’, net zoals uitgesproken people skills, een sterk analytisch denkvermogen en zin voor organisatie ben je meer dan welkom bij Bristol!

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?

• Je kan terugblikken op een succesvolle ervaring als ondernemer bij voorkeur in de retailsector of je wil graag je eerste stap als ondernemer zetten
• Verkopen en leiding geven zijn je tweede natuur. Je geniet ervan om zelf samen met je team op de vloer te staan
• Als een echte Bristol-ambassadeur streef je ernaar om al onze klanten een hartelijke bezoekerservaring te bezorgen
• Je bent creatief en zoekt constant naar oplossingen om klanten blij te maken en om meer omzet te genereren.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

• Je krijgt de uitdagende kans om - binnen de financieel sterke en stabiele Euro Shoe Groep - een eigen Bristol filiaal te runnen bij jou in de buurt en dat zonder eigen investeringen.
• Je krijgt de ruggensteun van experten op de hoofdzetel en mag rekenen op de opleiding en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te zijn.
• We bieden een aantrekkelijke commissie in functie van het gerealiseerde zakencijfer, aangevuld met premies en incentives.
Sector Mode
Sub sector Dames- en herenmode

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
;

Financieel

Totale investering in € Geen investering vereist
Benodigd eigen vermogen in € 0
Instapgeld in € Geen instapkosten
;
Nieuws
Bristol passie ondersteuning en toewijding in franchise Lees meer
Ondernemerschap in de bristol franchise benjamins fascinerende baan Lees meer
Bristol herentals verhuist op vrijdag 29 september naar een nieuw pand Lees meer
Bristol wil de komende jaren 20 nieuwe winkels openen Lees meer
;

Vestigingen Bristol Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/37569', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Bristol"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '37569', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?