Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Bouw een hechte band met je klanten, met het loyaltyprogramma van Joyn

Wanneer de corona-crisis helemaal achter de rug zal zijn? Niemand die het kan voorspellen. Wat wel al duidelijk is, is dat 2020 een prominente plaats in de geschiedenisboeken zal opeisen en dat de wereld niet meer dezelfde zal zijn.

Even duidelijk is de grote financiële en sociale impact van de corona-crisis op alles wat van lokaal lokaal maakt: scholen, sportclubs, verenigingen en uiteraard de lokale handelaars.

Maar eens te meer blijkt de mens een overlever en merkten we bij vele handelaars een ongeziene creativiteit. Getuige die wijnbar in Temse waar de klanten van een plaatselijke foodtruck in volle lockdown toch hun bestellingen kunnen afhalen. Of die supermarkt in Gelinden, die producten van lokale handelaars in de kijker zet. Of die knappe samenwerking van Hasseltse handelaars die een gezamenlijke webshop opstartten én samen aan huis leveren. 

Dankzij deze creativiteit, enkele extra efforkes en een super persoonlijke aanpak konden deze handelaars op veel steun en begrip rekenen bij hun trouwe klanten. Meer nog, door het loyaltyprogramma van Joyn nog intensiever te gebruiken, slaagden deze handelaars er in volle corona-tijd in, een nog hechtere band met hun klanten op te bouwen.

Gemotiveerder dan ooit gaan wij van Joyn tot het uiterste om met onze technologische oplossing de relatie tussen handelaars en hun klanten nog te versterken. 

Karl Vankerckhoven
CEO Joyn


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis