Download Gratis uw Franchise startersgids

Beobank : Uw digitale bank evolueert

De voorbije maanden hebben we een aantal nieuwe functies toegevoegd aan onze online banking tools. Met die functies kunt u uw budget en beleggingsportefeuille beter opvolgen, veiliger en gemakkelijker verrichtingen uitvoeren, voor verschillende producten en diensten online informatie opvragen en simulaties doen. Hieronder zetten we alles op een rijtje.

ZOOMIT & ITSME®

Valideer veilig uw transacties en uw online aankopen zonder Digipass dankzij ITSME®.

Nog geen toegang tot bankieren op afstand? Vraag dan uw login aan in uw kantoor of via het online formulier. Download vervolgens de Beobank Mobile app via de Play Store of App Store en meld u aan via ITSME®.

In onze klantenenquête kwam steeds de vraag terug om Zoomit te integreren in onze digitale oplossingen. En dus hebben we dat gedaan! Voortaan kunt u al uw digitale facturen en loonbrieven veilig centraliseren in uw mobiele app en in Beobank Online. Een handige, ecologische en gratis oplossing waarmee u op een 100% veilige manier in enkele kliks uw documenten kunt bekijken en rekeningen kunt betalen.

Beheer uw budget

Wilt u uw budget beter opvolgen? Activeer dan de budgetbeheerfunctie! De uitgaven die u met uw rekeningen doet en de inkomsten die u erop ontvangt, worden ingedeeld in categorieën (loon, huur, restaurantbezoek, vrije tijd, enz.). Zo behoudt u het overzicht en ziet u in een oogopslag waar uw geld vandaan komt en waar het naartoe gaat. De tool biedt u ook de flexibiliteit om uw individuele transacties zelf te categoriseren en registreert uw verrichtingen van de afgelopen 24 maanden. Een eenvoudige en praktische tool waarmee u in enkele stappen volledige controle houdt over uw budget.

Beheer uw kaarten en bescherm uzelf tegen fraude

Raadpleeg online de rekeninguittreksels van uw kredietkaart om uw uitgaven te bekijken en zeker te zijn dat u geen betaling over het hoofd ziet. Daarnaast kunt u ook uw domiciliëringen voor uw maandelijkse terugbetalingen instellen en beheren. Een domiciliëring zorgt voor gemoedsrust: u mist nooit nog een betaling en loopt niet langer het risico dat u een belangrijke overschrijving te laat uitvoert.

Bent u slachtoffer of denkt u slachtoffer te zijn van diefstal of fraude, of bent u uw kaart verloren? In Beobank Online of uw mobiele app kunt u uw debet- of kredietkaarten onmiddellijk blokkeren. Door snel te reageren kunt u zo grotere schade voorkomen. Hoe u dat doet, ziet u hier.

U kunt ook Beobank Alert activeren. Dat is een gratis dienst die u per sms verwittigt als er een transactie van 150 euro of meer met uw kredietkaart is gebeurd.

Fraudeurs worden helaas steeds creatiever. Het is dus belangrijk om waakzaam te blijven. Beobank zal u nooit om uw gebruikersnaam, wachtwoord, pincode of andere gevoelige gegevens vragen. Als u een dergelijk verzoek krijgt, geef er dan geen gevolg aan en meld het ons via dit online formulier.

Simulaties maken en online producten aanvragen

Op zoek naar een lening voor een project1, kredietkaart1, een woning-, familiale of mobiliteitsverzekering2? Voortaan kunt u deze producten volledig online aanvragen. In slechts enkele minuten kunt u op uw computer of smartphone een prijssimulatie maken en het gewenste product vervolgens online aanvragen.

Binnenkort zult u voor deze verzekeringen ook online een schadegeval kunnen aangeven.

U moet dan enkele vragen beantwoorden over de aard van het schadegeval, een beschrijving geven van de schade en eventueel foto's en/of bewijsstukken toevoegen. De aangifte wordt opgeslagen en kan daarna nog eenvoudig worden aangepast. Eenmaal verzonden, wordt ze binnen de 3 dagen behandeld.

Goed om te weten: Maakt u liever een afspraak met uw adviseur? Geen enkel probleem! Onze kantoren blijven tot uw beschikking. Ook in onze kantoren proberen we echter de administratie zo veel mogelijk te vereenvoudigen: wanneer u daar een contract afsluit, kunt u de meeste documenten elektronisch ondertekenen, ter plaatse of online. Gedaan dus met overbodig papierwerk. Uw documenten worden rechtstreeks opgeslagen in uw online bank! Meer informatie vindt u hier!

Volg uw beleggingen en plaats beursorders

Hebt u een beleggingsportefeuille? Dankzij eenvoudige en overzichtelijke dashboards kunt u op elk moment de samenstelling en evolutie van uw portefeuille (spreiding, waardering, prestaties) bekijken. Bent u een actieve belegger? Plaats uw orders dan via Beobank Online en Beobank Mobile. Dankzij onze opvolgingstools kunt u bovendien uw contracten raadplegen, de evolutie van de belangrijkste beursindexen (Bel20, Euronext, Nasdaq, enz.) volgen en uw MIFID-profiel verlengen. Onze beleggings- en vermogensadviseurs staan uiteraard altijd klaar om u te helpen bij de samenstelling of bijsturing van uw portefeuille in functie van uw beleggersprofiel.

Chat binnenkort met Pixy, uw virtuele digitale assistent

In de komende weken zult u ook online extra hulp kunnen krijgen van uw virtuele assistente Pixy. Hij kan u wegwijs maken en vragen beantwoorden over uw kaarten, rekeningen, schuldsaldoverzekering en diensten in kantoren. Zijn vaardigheden zullen mettertijd groeien zodat hij u persoonlijke ondersteuning kan bieden.

Zoals u ziet, blijven onze online en mobiele applicaties evolueren. De tools en nieuwe functies die we ontwikkelen, hebben maar één doel: voldoen aan uw behoeften en u de best mogelijke ondersteuning bieden bij het beheer van uw dagelijkse financiën. Uw tevredenheid is wat ons motiveert. De beste erkenning die we kunnen krijgen, is de feedback die u ons geeft op de downloadplatforms (4,6/5 in de App Store en 4,2/5 in de Play Store) en in tevredenheidsenquêtes.

We blijven u op de hoogte houden naarmate onze digitale bankdiensten verder evolueren.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis