Beobank Pro Logo
Vestiging(en)

Beobank PRO Centers en Corners in Vlaanderen: Antwerpen - Brugge - Gent - Kortrijk - Leuven

 

Uw expert
Delphine Descamps

Korte beschrijving

Beobank steunt al wie durft te ondernemen Staat u aan het begin van uw professioneel avontuur? Alles begint met een project. U weet waar de kiem ligt. Maar ziet u ook hoe uw project zich kan ontpoppen tot een realiteit? Maak van uw franchiseproject een succesverhaal Baas worden doet u niet onvoorbereid. Hebt u een franchiseproject in gedachten? Wij hebben de experts om u goed te omringen en uw project mee leven in te blazen. U kunt beroep doen op onze expertise tijdens elke fase in de ontwikkeling en de groei van uw onderneming.

Goed omringd met Beobank

We bieden professionele oplossingen en middelen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Gratis en gespecialiseerd advies op maat, cashflow management, financieringen... En zo zorgen we voor de beste oplossingen om uw bedrijf in prima omstandigheden te laten groeien en bloeien. Uw contactpersoon staat altijd voor u klaar en geeft antwoord op al uw vragen. Ondernemen is een meeslepend avontuur, en wij staan u daar graag in bij.

Als dochteronderneming van Crédit Mutuel Alliance Fédérale deelt Beobank dezelfde ondernemersgeest als u. Zelfs al maken we deel uit van een van de sterkste groepen van Europa, toch is Beobank niet beursgenoteerd: zo zijn we minder gevoelig voor de ups en downs van de financiële markten. Vandaag kan u in 213 Beobank agentschappen en in 10 Beobank PRO Centers in België terecht.

Meer info op www.beobank.be/pro

Contactgegevens Beobank PRO Centers en Corners:

  • PRO Antwerpen – Tim De Decker, 0473/98.19.99, tim.dedecker@beobank.be
  • PRO Brugge – Werner Dewulf, 0478/62.19.46, werner.dewulf@beobank.be
  • PRO Gent – Ilse Van Hecke, 0470/45.74.96, ilse.vanhecke@beobank.be
  • PRO Kortrijk – Yoeri Paesschesoone, 0499/86.06.04, yoeri.paesschesoone@beobank.be
  • PRO Leuven – Limburg, Tim De Decker, 0473/98.19.99, tim.dedecker@beobank.be
  • PRO Brussel – Matthias Munny, 0473/55.29.15, matthias.munny@beobank.be
  • PRO Henegouwen – Sebastien Hennebo, 0479/53.93.97, sebastien.hennebo@beobank.be
  • PRO Luik – Delphine Hubert,  0476/60.18.42, delphine.hubert@beobank.be
  • PRO Namen-Luxemburg, Nicolas Coulonvaux, 0479/66.00.17, nicolas.coulonvaux@beobank.be
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?