Yves Rocher - Q4 2021

Bakkerij Van Opstal - Van Boxel : Nieuwe franchise opportuniteit op Franchise.be

Van Opstal-Van Boxel is een moderne, ambachtelijke bakkerij. Onze creaties zijn gemaakt volgens de traditionele recepturen van de familie van Opstal. Het is een uitgebreid assortiment artisanale producten: smaakvolle broden, heerlijke patisserie, drooggebak en rijkelijk belegde broodjes. We streven hiervoor naar de allerbeste kwaliteit.

Bakkerij Franchise : jouw formule tot succes

Met een stevige duw in de rug van Van Opstal-Van Boxel Franchise Team wordt jouw nieuwe winkel dé bakkerij van je regio.

Leer de kneepjes van het vak. Vergaar knowhow tijdens je training in een van onze winkels. In een paar weken stomen we je helemaal klaar en zet jij je eigen bakkersmuts op.

Reken op non-stop hulp en coaching. Je hele bakkerstraject lang put je uit Van Opstal–Van Boxels kunde en jarenlange ervaring. In de beginfase gieten we een stevig fundament en leer je alles over personeelsbeleid, marketingcampagnes en je financiën. Na je opleiding en inwerkperiode blijven we stand-by met begeleiding en advies.

Bouw verder op bewezen succes. Van Opstal-Van Boxel groeit snel en heeft winkels in heel Vlaanderen. Met onze gevestigde naam en netwerk van productiepartners op zak geef jij je winkel een vliegende start.

Bak je eigen Broodje

Tover de geur van versgebakken brood een glimlach op je gezicht? En sta je te springen om je eigen bakkerij uit te baten? Verwarm het hart van iedere klant en breng nu je eigen brood op de plank!


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis