Volg hier uw Gratis Webinar naar Franchise ondernemer

Apero Boules : Franchise in de kijker

Apero Boules staat garant voor een middag / avond plezier en gezelligheid voor jong en oud in een competitief jasje. Speel petanque met vrienden, collega’s en/of familie onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle Franse setting. Troef elkaar af met je beste worp! Speel petanque op boules banen of kom gewoon langs voor een hapje en een drankje.

Een ideaal uitje voor groepen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit.

FRANCHISENEMER WORDEN

Wij zoeken voor verschillende locaties in België franchisenemers.

Ben jij die ondernemer met ambitie voor een eigen Apero Boules vestiging ?

Waar bij Apero Boules de investering het hoogst is, is de return dat ook. Wij werken dan ook samen met de allerbeste leveranciers. Als franchisenemer profiteer je van onze expertise, ervaring en netwerk. Door een goed en doordacht strategisch marketing beleid staat Apero Boules aan de top van de gevestigde orde. De bewezen formule heeft geleid tot een hoog gewaardeerd merk.

Naast een compleet franchisepakket biedt Apero Boules ook financieringsmogelijkheden aan.

- Geen entreegeld
- 400 m2 tot 1200 m2
- Minimaal 3.20 meter hoogte onder plafond
- Centraal gelegen
- Horecavergunning

Een Apero Boules beleving: dat staat voor gezelligheid. Een concept met een duidelijk concurrerende visie. Na intensief, uitgebreid onderzoek en ruime ervaring kiezen wij voor die vorm van petanque die de hoogste beleving biedt. Dus succes verzekerd!

Deze franchiseformule staat voor kwaliteit. Wij werken samen met de meest ervaren partijen. Wij bieden onze gasten een luxueuze beleving door hoogstaande kwaliteit van inrichting, look en feel.

Bij Apero Boules is petanque een complete beleving.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis