Benodigd Eigen Vermogen
Tussen €4.000 en €60.000
Totale inverstering
Tussen €4.000 en €60.000
Instapkosten
Gemiddelde omzet
)

Informatie AMAkids Franchise

De missie van AMAkids is om het intellectuele potentieel van kinderen te ontsluiten door hen geavanceerde en effectieve hulpmiddelen te geven voor het verwerken van grote hoeveelheden informatie en het beheersen van nieuwe vaardigheden. Leid ze op de weg van zelfontwikkeling en perfectie sinds de vroege kinderjaren, terwijl ze in het groeiproces zitten.

AMAKIDS IS DE GROOTSTE INTELLECTUELE ONTWIKKELINGSACADEMIE IN EUROPA

Ons doel is om de jongere generatie de kans te bieden om te leren en zich te ontwikkelen met behulp van AMAkids-methoden.

ONZE PRODUCTEN

Aanvullende onderwijscursussen voor intellectuele ontwikkeling.

AMAkids-cursussen worden gemaakt door gekwalificeerde specialisten: methode-experts, docenten, ontwerpers, illustratoren en taalexperts.

Het leerproces wordt ondersteund door ons speciale platform met daarin games. Elke game heeft zijn eigen unieke ontwerp, geluidseffecten en animatie.

PARTNERNETWERK

Meer dan 945 onderwijscentra opereren in 20 verschillende landen onder het AMAkids-franchisesysteem.

Onze franchises ontvangen marketingondersteuning, juridische en adviesdiensten, naast toegang tot goedgekeurde methoden en trainingsprogramma's voor hun werknemers.
Onderscheidend vermogen van het concept AMAkids onderscheidt zich door zijn innovatieve onderwijsaanpak
Sector Diensten
Sub sector Educatie

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2014
Pre-opening ondersteuning Een gepersonaliseerde training is voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
Blijvende ondersteuning Na de opening kan de franchisenemer beroep doen op de permanente ondersteuning van de franchisegever
;

Financieel

Totale investering in € Tussen €4.000 en €60.000
Benodigd eigen vermogen in € Tussen €4.000 en €60.000
Royalties en andere doorlopende bijdragen Tussen 5% en 10% afhankelijk van formule
Benodigd aantal m2 Minimum 80m2
Totaal aantal vestigingen 945
Aantal Franchise vestigingen 727
Aantal buitenlandse vestigingen 945
;
Nieuws
AMAkids : Nieuwe franchiseformule op Franchise.be Lees meer
;

Vestigingen AMAkids Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/54943', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "AMAkids"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '54943', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?