Heytens - 2022

Alvo bouwt supermarkt in Oostnieuwkerke

In het voorjaar van 2021 opent Alvo een nieuwe supermarkt in Oostnieuwkerke bij Roeselare. Het is een project van de familie Debaene, die ook al een supermarkt uitbaat in Beernem.

Derde generatie

Het gebouw van de voormalige Proxy Delhaize aan de Polenstraat in Oostnieuwkerke wordt momenteel gesloopt. Op korte termijn start de bouw van een nieuwe supermarkt die ongeveer 1000 vierkante meter groot zal zijn, meldt Alvo. Die nieuwe winkel zal in het voorjaar van 2021 de deuren openen.

Initiatiefnemer achter het project is de familie Debaene, bekend van de Alvo supermarkt DB Center in Beernem. Die winkel groeide uit van een buurtwinkeltje van 100 vierkante meter groot tot een volwassen supermarkt van 2450 vierkante meter met een eigen keuken die een uniek versaanbod produceert en een eigen zelfbedieningsrestaurant.

De derde generatie van de familie zal in Oostnieuwkerke een bijkomend winkelpunt openen volgens dezelfde formule. Ook deze winkel zal het Alvo uithangbord dragen: de groepering biedt ondernemers alle vrijheid om eigen accenten te leggen. Tegelijk garandeert de samenwerking met Retail Partners Colruyt Group een concurrentiële prijszetting voor de nationale merken.


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis