Registreer u nu bij Franchise.be en vind de Match die het beste bij u past!

Albert Heijn zet expansietocht verder

Albert Heijn zet zijn expansietocht verder en opent twee nieuwe winkels in Vilvoorde en Merksem. “Dit najaar komt daar ook een winkel in Leopoldsburg bij”, bevestigt woordvoerster Ann Maes aan Gondola.

Albert Heijn is goed op weg om zijn ambitie te verwezenlijken om op termijn 100 winkels in Vlaanderen en de Brusselse rand te openen. Vandaag opende de Nederlandse supermarktketen twee nieuwe winkels: eentje op de Bredabaan in Merksem en een andere aan het Broekplein in 4 Fonteinen, in Vilvoorde. Dat brengt het totaal aantal winkels op 63.

De nieuwe openingen zijn goed voor een tachtigtal nieuwe jobs. Daarbij zullen franchisenemers Pieter-Jan Vaes (voor Merksem) en Gabriel en Mathieu Colpan (voor Vilvoorde) de leiding op zich nemen. Eerder dit jaar opende Gabriel Colpan ook al een Albert Heijn winkel in Merchtem.

De Nederlandse supermarktketen wil zijn groeispurt verderzetten en is van plan om, net als vorig jaar, een tiental winkels te openen. “Dit najaar staat er nog een nieuwe winkel in Leopoldsburg op de planning. Die bevestiging kreeg ik deze morgen”, vertelt Ann Maes aan Gondola. “Over de andere locaties kan ik voorlopig nog niks zeggen, al blijft Limburg voor ons wel een zeer interessante regio.”


Reageren


250 formules

Matchen

Passende selectie

Persoonlijk

Direct contact

Gratis