81431.jpg
Benodigd Eigen Vermogen
€150.000
Totale inverstering
€ 500.000
Instapkosten
28000
Gemiddelde omzet
400000
)

Informatie Snap Fitness Franchise

Heb je een passie voor gezondheid en beweging? Droom je al je hele leven van een eigen Health Club, maar leken de risico’s je te groot? Dan biedt Snap Fitness jou de perfecte oplossing.

Snap Fitness is in 6 jaar tijd uitgegroeid naar 13 clubs in Nederland en België. Snap Fitness is een wereldwijd gevestigd en gerenommeerd merk dat in de groeiende fitnessbranche een 'For the Feeling-concept' levert en een gastvrije omgeving creëert voor onze leden. Met de support bij elke stap, is franchising met Snap Fitness de juiste keuze.

Het concept is een vertrouwd, gemakkelijk en betaalbaar trainingsalternatief voor de traditionele (grote) sportscholen. Zij bieden de leden een club om de hoek, met flexibele contracten, hypermoderne fitnessapparatuur, 24/7 veilige toegang tot alle clubs wereldwijd en de gezelligheid van een lokale club met haar wortels in de wijk of buurt.

Waarom Snap Fitness?

Bij Snap Fitness draait alles om het gevoel! Zij streven ernaar om een gelukkige en gezonde levensstijl te creëren voor hun medewerkers, franchisenemers en leden, waardoor ze zich fantastisch voelen. Dit doen ze in moderne fitnesscentra, geleid door betrokken ondernemers, die in hun buurt een bijdrage willen leveren aan een gezonde maatschappij. Dit in een uitnodigende, inclusieve club waar iedereen zich welkom voelt.

Voordelen van aansluiten bij Snap Fitness

Dankzij ons turn-key project, de eenvoudige processen en de ondersteuning van wereldklasse is het gemakkelijker dan ooit om een fitnesscentrum te bezitten. Minder tijd aan administratie en bureauwerk, meer tijd voor datgene waar het om draait; jouw leden. Ook wanneer je al een andere (franchise) onderneming runt, is het mogelijk om een Snap Fitness club te openen.

Door te kiezen voor kleinschaligere locaties in dorpskernen of wijken, biedt Snap Fitness jou als franchisenemer de mogelijkheid een goede band op te bouwen met je leden. Ga met ons de uitdaging aan.

In ieder dorp of wijk van 10.000 inwoners of meer kan een Snap Fitness club worden gevestigd en een goed rendement worden behaald.
Onderscheidend vermogen van het concept 24/7 concept met de focus op het clubgevoel en het realiseren van een glimlach bij de leden
Sector Health & Beauty
Sub sector Fitness
Aantal voltijdse equivalenten 0

Bedrijfsinformatie

Type franchise Franchise
Franchise sinds 2003
Pre-opening ondersteuning In aanloop naar de opening van jouw club ontvang je ondersteuning bij het vinden en inrichten van uw locatie, het verkrijgen van financiering, onderhandelingen met leveranciers, het werven van medewerkers en natuurlijk ook bij de presales en Grand Opening.
Blijvende ondersteuning Wanneer jouw club open is krijg je doorlopende ondersteuning op alle gewenste vlakken; van marketing tot de training van het personeel, van administratieve zaken tot aan ledenbehoud en natuurlijk bij het volgen van (internationale) trends en ontwikkelingen.
Franchise opleiding programma Een gepersonaliseerde training wordt voorzien voor elke nieuwe franchisenemer
Duur Franchise opleiding 4 dagen
Internationale aanwezigheid Australië, België, Canada, Filipijnen, Hongkong, Ierland, Indonesië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Taiwan, Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Georgië
;

Financieel

Gemiddelde omzet in € 400000
Totale investering in € € 500.000
Benodigd eigen vermogen in € €150.000
Instapgeld in € 28000
Benodigd aantal m2 500
Aantal Franchise vestigingen 2
Aantal buitenlandse vestigingen 1000
;
Snap Fitness is de perfecte match voor ambitieuze medewerkers in de sportbranche die dromen van een eigen fitnessclub en een impact willen maken op de gezondheid en het welzijn van de inwoners in hun gemeente. Maar Snap Fitness is ook passend voor ondernemers die op zoek zijn naar een businesscase die een beperkte tijd kost maar wel een mooi ROI oplevert. Ben je al franchise ondernemer in een andere branche, maak dan je ambities waar met als 2e activiteit een eigen franchisevestiging bij Snap Fitness.
Nieuws
Snap Fitness heeft geld opgehaald voor Stichting Mind Lees meer
Snap fitness het pad naar ondernemerschap en gezondheid Lees meer
Nieuwe franchisenemer snap fitness Lees meer
Maytham nieuwe snap fitness franchisenemer aan het woord Lees meer
;

Vestigingen Snap Fitness Franchise

function downloadFile() { fetch('/umbraco/surface/franchise/DownloadFiles/39770', { method: 'GET' }) .then(response => { if (!response.ok) { throw new Error(`HTTP error! Status: ${response.status}`); } return response.text(); }).then(data => { var link = document.createElement('a'); link.href = data; link.download = "Snap Fitness"; document.body.appendChild(link); link.click(); document.body.removeChild(link); }) .catch(error => { console.error('Error:', error); }); } function contactFranchiser(){ window.franchise.commit("wizard-selection", JSON.stringify({ ids: '39770', isConfirmation: false })); document.querySelector('[data-wizard]').classList.remove('d-none') }
We hebben uw goedkeuring nodig Wij houden van cookies. Deze cookies zijn nodig om uw ervaring nog persoonlijker te maken. Ze slaan geen persoonsgegevens op. Vindt u dit Ok?